MAINOS

Verkkoakku varastoi ylimääräisen aurinkosähkön

Lämmitys

Kesällä aurinkopaneelit tuottavat aurinkosähköä usein yli oman tarpeen. Nyt sen voi varastoida verkkoakkuun ja ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Verkkoakku on helppo, koska se ei edes edellytä fyysisen akkujärjestelmän hankkimista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aurinko ei Suomessa paista tasaisesti ympäri vuoden. Talvella voi olla pitkiä pimeitä jaksoja, kun taas kesällä aurinko ei tunnu laskevan ikinä. Verkkoakku mahdollistaa ylimääräisen aurinkosähkön varastoinnin. Uuden verkkoakun ansiosta ylimääräisen aurinkosähkön voi myös ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Pientaloasukkaille suunnattu uusi palvelu lisää olennaisesti höytyjä, joita tavallinen kuluttaja saa aurinkopaneeleista.

Verkkoakku vähentää merkittävästi ostosähkön tarvetta, koska erityisesti valoisana kesäpäivänä yli oman tarpeen tuotettua sähköä voidaan hyödyntää pimeämpään aikaan eli sitten, kun sähköä muuten tarvitsisi ostaa.

Verkkoakku

↑Verkkoakun saa käyttöönsä hankkimalla aurinkopaneelit Freebo Oy:ltä. Erillistä fyysistä akkujärjestelmää ei tarvita.

Verkkoakku ei edellytä erillistä akkujärjestelmää

Verkkoakun käyttö ei edellytä fyysisen akkujärjestelmän hankkimista. Sen saa käyttöönsä hankkimalla aurinkopaneelit Freebolta, joka on suomalainen sekä Suomessa että Ruotissa toimiva yritys ja maamme rkkinajohtaja pienkiinteistöjen aurinkosähköjärjestelmien toimittajana. 

Samalla tehdään verkkoakkusopimus yhteistyössä Nordic Green Energyn kanssa. Verkkoakkusopimus sisältää sähkösopimuksen.

Palvelun kautta kotitalouden tuottama ylijäämäsähkö siirtyy jakeluverkkoon, josta asiakas saa myöhemmin aiempaa ylituotantoa vastaavan määrän sähköä käyttöönsä veloituksetta ilman sähkönsiirtomaksua ja sähköveroa.

Kahden vuoden määräaikainen sopimus

Verkkoakku-palvelu on tarjolla vain Freebon asiakkaille, mutta se toimii kaikkien sähkönsiirtoyhtiöiden verkoissa.

Freebon asiakkaat voivat tehdä verkkoakun käytöstä kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen, joka ei edellytä muuta kuin sopimuksen Freebon kanssa.

Verkkoakkusopimus on aina 24 kuukautta kestävä määräaikainen sopimus, jonka aikana ei ole kuukausimaksua. Sopimuskauden jälkeen verkkoakku maksaa 9,9 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Aurinkosähkö on ilmaista ja puhdasta energiaa, Pientaloasujan asialla – sähköjärjestelmät ajantasalle, Estä kodin palo- ja vesivahingot, Vinkit kodin energiankulutuksen pienentämiseen, Sähkönkulutus – näin luet sähkönkulutustietojasi netissä, Ekolämpöä tupaan – jotta asuminen olisi mukavampaa, Lämmityskausi alkaa – varaudu tiivistämällä kotia, Tehokas ja ekologinen lämmitys ja Kodin lämmitys pakkaskaudella – lämmitätkö oikein? 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aurinkopaneeli aurinkopaneelit aurinkosähkö aurinkosähköjärjestelmä aurinkosähkön varastointi Freebo Freebo Oy Nordic Green Energy