MAINOS

Tiesitkö, että verkkoruokakauppa palvelee myös mökkiläisiä?

KeittiöMökki

Kesälomalaisten on mahdollista tilata elintarvikkeet verkkoruokakaupasta suoraan omalle mökille. Elintarvikkeiden tilaaminen verkosta säästää aikaa, rahaa, hermoja ja luontoa pitkien välimatkojen Suomessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uuvuttavat ja hikiset kauppareissut paahtavilla kesähelteillä ovat jäämässä historiaan. Siinä missä aikaisemmin on täytynyt rento mökkipäivä keskeyttää kauppareissun vuoksi, voi ruokaostokset tehdä nyt myös netissä, kun suomalaisen yksityinen verkkoruokakauppa Ruoka.net ilmoittaa toimittavansa elintarvikkeet suoraan myös kesämökille.

Verkkoruokakauppa palvelee valtaosaa Suomen mökeistä

“Palvelu toimii kaikkialla manner-Suomessa, Pohjois-Lappia lukuun ottamatta. Palvelumme tavoittaa siis leijonanosan suomalaisista mökkeilijöistä”, toteaa kauppias Jyri Stenberg. Ruoka.netistä tilatuilla tuotteilla on tuoreustakuu – myös paahtavina kesäpäivinä voi luottaa pitävään kylmäketjuun. Toimituspäiviä mökkikuntiin on neljästi viikossa, tiistaista perjantaihin.

Ruokaostos netissä on ekologisempi kuin autolla kauppaan huristelu. Jos kaikki ajaisivat omilla autoillaan mökiltä kauppaan, siitä tulisi pitkien välimatkojen Suomessa melkoinen määrä ylimääräisiä hiilidioksidipäästöjä. Elintarvikkeiden tilaamisessa säästää paitsi bensarahan, myös luontoa.

“Puhumattakaan siitä, että ikääntyvälle väestölle on ollut muutenkin hankalaa hoitaa päivittäisostokset. Meiltä tilatessa ei painavia ruokakasseja tarvitse raahata, ja suuretkin ostokset voi helposti tilata suoraan kotiovelle tai vaikkapa juhlapaikalle”, kommentoi Stenberg.

Oma netti ei välttämätön

torikauppa.jpg

Elintarvikkeiden tilaaminen onnistuu, vaikka kiinteää nettiä ei olisi lähettyvillä. “Jos suuntaa mökille jossa ei ole tietokonetta, voi tilauksen tehdä etukäteen kotikoneelta tai mobiilisti. Toimituspäivä on vapaasti valittavissa tilauksen tekemisen yhteydessä, joten elintarvikkeet voi tilata ennen mökille lähtöä. Lisäksi on mahdollista asettaa esimerkiksi viikoittain toistuva kestotilaus, jos tietää tarvitsevansa joitakin tuotteita säännöllisesti”, kertoo Stenberg.

Lisätietoja: www.ruoka.net

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kesämökki nettiruokakauppa verkkokauppa