Video: Lasitus lisää terassin viihtyvyyttä ja käyttöaikaa

Piha

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Lumon Oy:n erikoisosaamista on parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien valmistus ja asennus. Lumonille tärkeintä on asiakastyytyväisyys, joka on seurausta muun muassa lopputuotteiden laadusta.

– Meillä oli avoterassi, johon viime kesänä asennettiin Lumonin terassilasit. Nyt terassilla voi viettää aikaa, vaikka sää olisi sellainen, kuin se viime kesänä usein oli, Ritva sanoo.

Ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa

– Viime juhannuksen jälkeen Lumonilta tuli kaksi työmiestä asentamaan terassilaseja. He olivat hyvin ammattitaitoisia, ja työhön kului aikaan suurin piirtein päivän verran, Ritva kertoo.

Viihtyvyyden tuottamisen lisäksi terassilasituksen tarkoituksena on myös pidentää terassin vuosittaista käyttöaikaa. Lasitus luo lämpimän välitilan kylmän ulkoilman ja lämpimän sisäilman välille.

– Terassilaseista on hyötyä talvellakin. On kivempi, kun kalusteiden pehmusteet saavat olla paikallaan näin talvisinkin, Ritva toteaa.

Luottamus Lumoniin vaikutti ostopäätökseen

Ritva sanoo, että päätökseen valita juuri Lumon vaikutti vahvasti luottamus yritykseen. Luottamus ei ollut perusteetonta, ja talon asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä asiakaskokemukseensa ja Lumonin toteuttamaan lopputulokseen.

– Luotamme Lumoniin hyvin paljon, ja sen takia valitsimme kyseisen yrityksen tähän työhön. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja miettineet, että olisi ulkoterassin lasit aikaisemminkin voinut asentaa, Ritva naurahtaa.

 


Suomen Asiakaskokemukset Oy

Mikä onkaan parempi tapa vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksestäsi kuin tyytyväisen asiakkaan kokemus? Riittää, kun toimitat meille listan asiakkaistanne: me tuotamme heidän kokemuksensa mielenkiintoiseksi kokemusvideoksi tai -tekstiksi.