Video: “Terassi on korvannut meillä olohuoneen!”

PihaTalo

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Murtoniemen pariskunta asuttaa isoa rivitaloasuntoa luonnon helmassa. Jo asunnon ostohetkellä Murtoniemet olivat päättäneet, että terassi tullaan lasittamaan kauttaaltaan, jotta asuntoon saadaan valoisa oleskelutila.

– Meillä oli molemmilla alusta asti mielessä, että tehdään tällainen lasiterassi tähän. Asuimme edellisessä talossamme yli 40 vuotta, ja siellä meillä oli kuisti, jota käytimme yhtenä olohuoneena aina, Murtoniemet kertovat.

– Syksyllä sitten huomasimme Lumonin mainoksen Aamulehdessä. Heillä oli pienoismallien esittelytila Terrassa – poikkesimme siellä katsomassa ja napsimassa kuvia, jonka jälkeen soitimme Lumonille.

“Pystytys sujui näytöstyyliin!”

Kaupat terassista tehtiin ja pystytys sovittiin keväälle. Valmisterassin asennuksesta Murtoniemille jäi mieleen erityisesti paikkansa pitäneet aikataulut sekä ennätysnopea ja laadukas asennus

– Homma pelasi kyllä Lumonin puolesta kuten pitää! Asennuksen aika-arvio oli kaksi päivää, mutta asentajat pystyttivät terassin päivässä, eikä ole tarvinnut jälkiä korjailla, Reino kehaisee.

– Pystytys sujui näytöstyyliin! Asentajien yhteistyö pelasi älyttömän hyvin.

“Kaikki ovat kehuneet terassia”

Pariskunnan mukaan terassi on aktiivisessa käytössä aina alkukeväästä loppusyksyyn. Lasiterassin ansiosta myös luonto pääsee lähelle ja sen monimuotoisuudesta voi nauttia omalla takapihalla.

– Tämä on ihana ja käytännöllinen! Vieraamme haluavat aina tänne ja täällä sitten juodaan porukalla kahvia. Kesäisin seinät saa helposti auki, jolloin vilpoista ilmaa tulee tilalle joka suunnasta, Airi kertoo.

– Suositellaan kyllä Lumonin valmisterassia muillekin! Kaikki meillä käyneet ystävät ovat kehuneet terassia – se on tehty viimeisen päälle ja se on tukeva eikä mikään rimpula, pariskunta toteaa lopuksi tyytyväisenä.


Suomen Asiakaskokemukset Oy

Mikä onkaan parempi tapa vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksestäsi kuin tyytyväisen asiakkaan kokemus? Riittää, kun toimitat meille listan asiakkaistanne: me tuotamme heidän kokemuksensa mielenkiintoiseksi kokemusvideoksi tai -tekstiksi.