Video: Terassin lasitus lisää asumismukavuutta

PihaTalo

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Raija ja Timo Järvinen muuttivat Hämeenkyröön elokuussa 2015, kun koti paritalossa valmistui. Kodin terassilta avautuu näkymä luonnon ympäröimälle, rauhalliselle asuinalueelle.

– Kesäaikaan juomme terassilla aamukahvia ja katselemme maisemia. Meidän lapsenlapsemme tykkäävät olla siellä ja rakentaa majoja. Pääasiallisesti terassi on meidän kissamme, Touhon, käytössä, Järviset hymyilevät.

– Syksyllä ja talvella terassi oli kuitenkin jatkuvasti märkä eikä sitä voinut käyttää. Päätimme hankkia sinne lasitukset. Meillä oli aikaisemmassakin rivitaloasunnossamme Lumonin lasitus. Se oli oikein onnistunut, joten päädyimme uudemmankin kerran samaan firmaan, Järviset perustelevat.

Työ valmistui puolessa päivässä

Järviset ottivat yhteyttä Lumoniin keväällä 2016.

– Se kävi sutjakkaasti, kun tätä projektia aloiteltiin. Otimme yhteyttä Lumoniin ja sovimme ajan, jolloin Lumonin miehet tulivat tekemään mittaukset terassillemme. Saimme pari vaihtoehtoa, josta valitsimme haluamamme lasituksen. Sitten sovimme, että millä viikolla he tulevat työn tekemään, Raija muistelee.

Työ kesti puoli päivää eikä remontti vaikuttanut Järvisten asumiseen. Lasit tuotiin valmiiksi pihalle sovittuun paikkaan.

– Asennusmiehet olivat mukavia ja rauhallisia kavereita. Se oli sujuvaa eikä vaatinut montaa palaveria. Lasituksessa on ovet kahteen suuntaan, Raija kertoo.

– Terassi valmistui huhtikuussa. Silloin oli lunta maassa. Pihaan ei tullut mitään vaurioita asennuksen aikana. Tuntui hyvältä nähdä terassi valmiina. Lasitus on turvallinen eikä se rikkoudu pienestä, Timo kertoo.

Viihtyisä ja puhdas terassi säällä kuin säällä

Terassin lasittaminen on vaikuttanut Järvisten asumismukavuuteen.

– Sinne voi mennä milloin vain eikä tarvitse katsoa, sataako vettä tai lunta. Kevätaikaan myöskään siitepöly ei sotke terassia. Lasitus vaimentaa ympäristön ääniä, ja terassilla on lämpöistä istua. Kyllä tämä vaikutti huomattavasti asumismukavuuteen, Timo kertoo.

Lasitus on herättänyt mielenkiinnon myös naapurustossa, jolle Järviset ovat suositelleet Lumonin lasituksia.

– Kokonaisuus on sellainen kuin halusimmekin. Olemme tosi tyytyväisiä. Asiat Lumonin kanssa ovat sujuneet kitkattomasti, Raija kiittelee.


Suomen Asiakaskokemukset Oy

Mikä onkaan parempi tapa vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksestäsi kuin tyytyväisen asiakkaan kokemus? Riittää, kun toimitat meille listan asiakkaistanne: me tuotamme heidän kokemuksensa mielenkiintoiseksi kokemusvideoksi tai -tekstiksi.