Video: “Terassin lasitus onnistui juuri niin hyvin kuin luvattiinkin”

PihaTalo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Matti löysi Lumonin internetistä ja jätti heidän kotisivuillaan soittopyynnön. Lumon otti Mattiin yhteyttä ja ikkunaprojekti saatiin alulle. Matin vakuutti erityisesti myyjän antama laatutakuu. Myös työskentely oli nopeaa ja ammattimaista.

– Myyjä tuli paikan päälle esittelemään Lumonin erilaisia lasitusvaihtoehtoja. Ihan ensimmäiseksi kysyin, että ovathan teidän ikkunat sellaiset, etteivät ne rämise tuulessa. Myyjä lupasi, että eivät rämise, ja siinä vaiheessa minä ajattelin heti, että nyt voidaan hieroa kauppaa, Matti kertoo.

– Lumon toimitti tarvikkeet paikalle ja itse lasitus tehtiin muutama päivä myöhemmin. Asennus hoitui yhdeltä työmieheltä alle työpäivässä, vaikka terassi ei ole ihan pienimmästä päästä. Hattua pitää asentajalle nostaa, työt onnistuivat erittäin hienosti, Matti kiittelee.

“Nyt on sisällä lämmintä!”

Lopputulokseen Matti on todella tyytyväinen. Veto loppui ikkunoiden asennukseen, ja lasituksen myötä terassi toimii nyt ikään kuin ylimääräisenä huoneena, eivätkä lasit rämise edes myrskyisällä säällä. Myös ikkunoiden avaaminen on helppoa, kun ne saa tarvittaessa siirrettyä nopeasti terassin toiseen laitaan yhteen nippuun.

– Kovalla tuulella tällaiseen hirsitaloon vetää väkisinkin sisälle. Kun lasit oli asennettu ja ensimmäisen kerran astui ulko-ovesta sisään, oli muutos uskomaton. Nyt tuli lämpö ovella vastaan, Matti hymyilee.

– Lasitkaan eivät rämise edes myrskysäällä. Jos olisivat rämisseet, olisi ikkunat kannettu takaisin Lumonille. Mutta eipä ollut tarvetta, ovat toimineet juuri niin kuin luvattiin, Matti naurahtaa.

“Ihmettelin itsekin, miten kaikki voi mennä näin hyvin”

Lasituksen lopputuloksesta Matti on mielissään ja kiittelee Lumonin toimintaa. Koko ketju suunnittelusta toimitukseen ja toimituksesta asennukseen sujui hienosti. Tärkeimmiksi konkreettisiksi hyödyiksi hän kokee vedon poistumisen ja miellyttävän lämpötilan. Myös talon ulkonäkö saa kiitosta.

– Vähän pelkäsin, miten tämä lasitus muuttaa tumman talomme ulkoasua, mutta turhaa pelkoahan se oli. Muutos oli ainoastaan positiivinen, ja kaikki lasituksen jälkeen talomme nähneet ovat kehuneet, että kylläpäs ulkonäkö muuttuikin parempaan suuntaan, Matti kehuu.

– Asiakaspalveluunkin kiittelin Lumonin hyvää palvelua. Olen ihmetellyt, miten kaikki toimi niin hyvin – minkäänlaista ongelmaa ei ole ollut missään vaiheessa. Nyt on tuvassa lämmintä ja terassillakin viihtyy pitkälle syksyyn. Lasitus olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, Matti päättää.


Suomen Asiakaskokemukset Oy

Mikä onkaan parempi tapa vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksestäsi kuin tyytyväisen asiakkaan kokemus? Riittää, kun toimitat meille listan asiakkaistanne: me tuotamme heidän kokemuksensa mielenkiintoiseksi kokemusvideoksi tai -tekstiksi.