MAINOS

Viemärisaneeraus omakotitaloihin – rakenteita rikkomatta!

Talo

Piilevä putkivuoto ehtii usein aiheuttaa vakavan vesivahingon ennen kuin se huomataan. Jos omakotitalon viemäriputkilla alkaa olla yli 30 vuotta mittarissa, on yleensä viemärisaneerauksen aika. Viemäriputkien sukitus on edullinen ja kestävä menetelmä, jolla viemärisaneeraus onnistuu rakenteita rikkomatta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Unohda kauhutarinat putkiremonteista! SanFors käyttää viemärisaneerauksissa uusinta sukitustekniikkaa, jolloin rakenteita ei tarvitse rikkoa ja rahaa säästyy. Talossa voidaan asua koko remontin ajan, ja valmista tulee jopa viikossa.

Viemärisaneerauksen yhteydessä voidaan uudistaa myös talon käyttö- ja lämmitysputket.

lattiakaivon poraus epoksiputkitus kone

Helppo ja nopea viemäriremontti

Viemärisaneeraus kannattaa tehdä uudella sukkasujutusmenetelmällä. Sukitus on siisti, edullinen ja kestävä ratkaisu, jossa uusi viemäri asennetaan vanhan viemärin sisälle: epoksilla kyllästetty sukka työnnetään koneellisesti vanhan putken sisään.

Rakenteita ei siis tarvitse rikkoa, ja pöly sekä asumishaitta ovat minimaalisia. Remonttimiehet suojaavat myös työalueella sijaitsevat asunnon sisäpinnat. Kotona voi asua koko remontin ajan.

SanFors antaa viemärisaneeraustyölleen 10 vuoden vuotamattomuustakuun. Uusin sukitustekniikka takaa sen, että viemäristö kestää noin 50 vuotta. Se vastaa vaihdettujen putkien kestoa, vaikka viemäriremontti sukittamalla onkin nopeampi, vaivattomampi ja huomattavasti edullisempi. Viemärisaneeraus omakotitaloon on noin viikossa valmis.

– Sukituksen etuna on myös se, että uudesta viemäristä tulee yksi yhtenäinen putkisto ilman liitoskohtia, jotka ovat riskikohtia silloin, kun asennetaan uusia muovi- tai valurautaviemäriputkia, Fredrik Sandström SanFors Oy:stä sanoo.

SanForsin yrittäjät ovat kokeneita alan ammattilaisia. Sysäyksen yrityksen perustamiselle nelisen vuotta sitten antoi heille nimenomaan omakotitaloasujien tilanteen tiedostaminen.

Yritys toimii Porvoosta käsin erityisesti koko pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla, joskus pidemmälläkin. Kyselyihin pyritään vastaamaan nopeasti, yleensä parin päivän sisällä.

– Haluamme räätälöidä palvelumme tarkasti ja tehdä kiinteähintaiset tarjouksemme pitäviksi. Siksi käymme maksutta jokaisessa kohteessa paikan päällä kartoittamassa tilanteen yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikkea ei tarvitse välttämättä uusia, vaan voidaan tehdä paikkasukitus tai osakorjaus esimerkiksi keittiörasvojen tukkimaan viemärikohtaan, Sandström kertoo.

viemärikuvaus sadevesiviemärin-kuvaus

Putkistojen kuntokartoitus videokuvauksella

Viemäristön kunto kannattaa tarkistuttaa ajoissa, sillä rikkoutunut putki tuo mukanaan yleensä suuret vahingot ja kustannukset. Piilevä putkivuoto ehtii usein aiheuttaa vakavan vesivahingon ennen kuin se huomataan.

Kuntokartoituksessa viemäri kuvataan sisäpuolelta, jolloin päästään tarkistamaan vaikeatkin paikat. Kartoitus auttaa myös putkisaneerauksen suunnittelussa ja sen ajankohdan arvioinnissa. Viemärien normaali käyttöikä on n. 30–50 vuotta.

Kartoituksessa viemärien videokuvaus tallennetaan muistitikulle, jonka saat omaksi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

käyttövesiremontti käyttövesisaneeraus putkiremontti sukitus viemäriremontti viemärisaneeraus


Lisää samasta aiheesta