Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Viihdy pesulla

Kylpyhuone
Toimiva ja kaunis ympäristö inspiroi. Viihtyisässä pesutilassa voi viettää aikaa, rentoutua ja nautiskella kuin kylpylässä ikään.
Teksti Annuli Perheentupa
Kuvat Jefunne Gimpel / Future Image sekä valmistajat
Huom. Hinnat vuoden 2004 tasolla.
Jarkko Kallio on suunnitellut pallokuvioisia Poks-sarjan tuotteita sekä Pukkilalle että Finlaysonille.
Pallotellaan. Jarkko Kallio on suunnitellut pallokuvioisia Poks-sarjan tuotteita sekä Pukkilalle että Finlaysonille. Finlaysonin Poks-pyyhkeiden raikkaat värit ilahduttavat ja virkistävät mieltä. Koot 50 x 70 ja 70 x 140 cm, hinnat 6,50 ja 16,90 euroa. Kodintekstiilejä myyvistä liikkeistä kautta maan.
Pukkilan keraamiset Poks-pallolistat
Sinistä seinään. Pukkilan keraamiset Poks-pallolistat maksavat 3,85 euroa ja yksiväriset turkoosit 2 euroa kappale. Niitä saa myös leveinä ja isopalloisina sekä harmaan sävyissä. Myynti Pukkilan Kaakelitorit ja rautakaupat kautta maan.
Pesevät pehmot. Nämä kaverit voi ottaa mukaan kylpyyn tai suihkuun. Mahapuolen juuttikudos kuuraa ja kuorii, muun vartalon froteepinta pesee hellävaraisesti. Pesupehmot maksavat 6,50 euroa kappale, myyjä Stockmann.
Klassinen tassuamme tarjoaa menneitten aikojen romantiikkaa.
Kauneuskylpyjä. Klassinen tassuamme tarjoaa menneitten aikojen romantiikkaa. Westerbergsin Victorian tassujalat ovat antiikkimessinkiä. Kokoja on kaksi, 158 x 72 ja 168 x 80 cm, hinnat alkaen 1 090 euroa + rahtikulut. Myynti K-Raudat, Rautiat ja Kodin Ykköset.
Muotoillun laudesetin voi muunnella erilaisiin rentouttaviin asentoihin
Lepää löylyssä. Muotoillun laudesetin voi muunnella erilaisiin rentouttaviin asentoihin. Kun pää, vartalo ja jalat ovat samalla tasolla, lämpö jakautuu tasaisesti koko vartalolle. Pinetan Lepolaudesettiä myyvät K-Raudat ja Rautiat, hinta noin 70 euroa.
Hauska suihkusuutin helpottaa esimerkiksi hiustenpesua pelkäävän lapsen käsittelyä
Papukaijalla pehmeästi. Hauska suihkusuutin helpottaa esimerkiksi hiustenpesua pelkäävän lapsen käsittelyä ja saa aikuisenkin suun hymyyn. Papukaijan päätä kääntämällä voi valita pehmeän tai normaalin vesisuihkun. Itsestään puhdistuva Joco-suihkusuutin maksaa Stockmannilla 54 euroa.
Seinään kiinnitettävä taittuva Duschoseat-suihkutuoli helpottaa pesupuuhia.
Huilaa suihkussa. Seinään kiinnitettävä taittuva Duschoseat-suihkutuoli helpottaa pesupuuhia. Se mahtuu ahtaaseenkin tilaan ja kääntyy näppärästi esiin ja pois tieltä. Hinta 142 euroa, maahantuoja Solitek.
Yhteystietoja
– Kodin Ykkönen, 010 5343, www.anttila.fi
– Finlayson, (09) 6226 1410, www.finlayson.fi
– K-raudat kautta maan, www.k-rauta.com
– Pinetta-Tuote, (02) 777 6563, www.pinetta.com
– Pukkila (02) 412 2600, www.pukkila.com
– Rautiat kautta maan, www.rautia.fi
– Solitek, (09) 838 6010, www.kylpyhuonetukku.fi
– Stockmann, (09) 1211, www.stockmann.fi
– Westerbergs, www.westerbergs.com