Siirry pääsisältöön

Viikolla ei juurikaan edes käyty raksalla. Villa unelma viikko 41.

Talo
Selviteltiin turvajuttuja, lähinnä tapoja hoitaa käyttäjätunnistus automaattisesti. Eli taloautomaatiolla olisi tieto kuka tuli sisään tai ketkä ovat sisällä… Tämä on vain suunnittelua/selvittelyä, lähinnä siitä onko se tällä hetkellä jo toteutettavissa järkevästi.

Viikolla 41 ei juurikaan edes käyty raksalla vaan annettiin rappareiden tehdä hommiaan rauhassa! Nyt on rappareiden aika ”lunastaa” puheensa. Eli jäljestä ei voi odottaa muuta kuin ”auringon tarkkaa”…

Tuusulan lukon asentaja kävi asentamassa lukot oviin. Tässäkin suosimme paikallista osaamista, ja mikäs on ”suosimisessa” kun ammattitaito oli huippuluokkaa ja palvelu erittäin asiallista, hieno homma!

Mitä nyt muutamana iltana käytiin puuhastelemassa ikkunoiden parissa eli vieläkään ei ole kaikkia ikkunoita teipattu, eikä siten myöskään ”levytetty”… Vähitellen se urakka alkaa onneksi olla valmis.

Tämän lisäksi selviteltiin turvajuttuja, lähinnä tapoja hoitaa käyttäjätunnistus automaattisesti. Eli taloautomaatiolla olisi tieto kuka tuli sisään tai ketkä ovat sisällä… Tämä on vain suunnittelua/selvittelyä, lähinnä siitä onko se tällä hetkellä jo toteutettavissa järkevästi. Mitä sillä sitten käytännössä tekisi on aivan toinen juttu ja varmasti mielipiteitä sen tarpeellisuudesta on monia, kerros omasi!

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tällä viikolla hankittiin ”viimein” myös yhdistelmävaunut.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU