Pikaliimalla kyllä saatiin liimattua matto liimakohdan osalta täysin pitävästi lattiaan mutta matto on saatava joka paikasta hyvin kiinni lattiaan, joten piti nopeasti keksiä miten asian saamme tehtyä. Kokeilimme myös putkien ”uudelleen” vääntämistä, että saisimme putkissa olevan ”väännön” asettumaan. Tämä vääntely auttoi vähän mutta vain muutamassa kohdassa lopputulos oli tyydyttävä. Maton kunnolliseen kiinnittämiseen työmaapäällikkö keksi jo ennenkin hyväksi havaitun uretaanin. Nyt oli siis edessä jälleen koko lattia-alan läpikäynti mattopuukon, uretaanipullon ja painojen kanssa .  Tämä on viimeinen keino ja olemme taas luottavaisia, että se on toimiva keino. Näin se olisi pitänyt heti käydä läpi. Taas tuli käytettä monta iltaa ja päivää täysin turhaan.  

Maxipinnoitteen edustaja kävi perjantaina tarkastamassa lattian ja valupäiväksi sovittiin seuraavan viikon keskiviikoksi. Pinnoitekaveri huomautti vielä, että matto ei ole muutamasta kohdasta kunnolla kiinni, joten viikonlopusta tulisi vielä työntäyteinen. Viikonlopun työsarkaa ei helpottanut se, että Terolle nousi torstai-perjantai yönä kuume. Ja kuume jatkoi nousuaan koko viikonlopun ja maanantaina olisi edessä lääkärireissu…. Viikonlopuksi suunniteltu ja paljon odotettu vierailu toisella passiivitaloraksalla ei mitenkään ollut mahdollista ja sitä täytyy siirtää. Muistakaa siis syödä terveellisesti .

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.