Siirry pääsisältöön

Villa-Unelma viikko 42: työmaapäällikön show

Lämmitys
Tämä viikko oli sitten työmaapäällikön show. Eli hän soitteli ja selvitteli niin aurinkoenergia, pellettitakka, kattopalkki, yläpohjaeriste kuin (kai) jotain muitakin asioita.

Paljon soiteltiin työmaapäällikön kanssa ja yritin onkia väliaikatietoja mutta ihan selvillä emme ole mitä kaikkea Hän on päättänyt. Vähän niin sanottuja kommunikaatio-ongelmia, eikä ole saatu aikaiseksi yhteistä hetkeä milloin olisi istuttu saman pöydän ääreen ja päivitetty tilannetietoja.

Mutta se mitä nyt on mielestämme selvää, lämmityksen osalta on, että tulee aurinkokeräimiä ja pellettitakka. Ilmeisesti vielä on kaksi aurinkojärjestelmän tarjoajaa mukana harkinnassa.Kaiken kaikkiaan tämä viikko oli siis aivan raksavapaa. Ei käyty kertaakaan tontilla. Sen sijaan suunniteltiin kaveripariskunnan kanssa mahdollista Kiinan matkaa .

Lauantaina oltiin Hannan kaverin synttäreillä. Ne tulivat hyvään saumaan. Pidettiin hauskaa ja ”nollattiin” pää. Ja sunnuntai menikin sohvan pohjalla oloa parannellen…

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!