Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Villa-Unelma viikot 1-2: Väliseinän paikkaa suunnitellaan

Lämmitys
Alkuviikon aikana saatiin melkein kaikki yläpohjan eristeet laitettua, 3 levyä jäi laittamatta kun levyt loppui kesken. Loppiaispäivänä otettiin rennosti ja mallailtiin väliseinien paikkoja ja tietysti mietittiin taas portaiden ja sillan paikkaa.

Viikko 1

Tero oli ”välipäivät” töissä mutta Hanna oli työmaapäällikön kanssa raksalla jatkamassa yläpohjan eristeiden asentamista . Juuri ennen vuoden ensimmäisiä pakkasia saimme lämmöt päälle. Tosin pidimme lämmöt n. 12 asteessa ja se ei riittänyt pitämään ikkunoiden ulkolasin pintaa sulana . Lauantaina pääsimme jo asentamaan viimeistä eristelevykierrosta ja sunnuntaina oli jo levyt asennettu, tosin 3 levyä jäi puuttumaan, joten ne täytyy vielä tilata.

Nyt yläkerta näyttää tältä ;). Pakko mainita, että kyllä nyt on yläpohjan eristys kunnossa. Ei varmasti karkaa lämpö ainakaan sitä kautta mihinkään! Yläpohjan eristeenä on siis 2*170mm uretaanilevyä, joissa myös 4*foliokerros…

Eiköhän hommat ala taas sujumaan hieman ripeämmin, kun ei tarvitse enää ”värjötellä” ulkohommissa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Uusi vuosi ja uusi puhti:)

Alkuviikon aikana saatiin melkein kaikki yläpohjan eristeet laitettua, 3 levyä jäi laittamatta kun levyt loppui kesken. Loppiaispäivänä otettiin rennosti ja mallailtiin väliseinien paikkoja ja tietysti mietittiin taas portaiden ja sillan paikkaa . . Päätettiin vielä pyytää työmaapäällikön tutulta arkkitehdiltä mielipidettä portaiden ja sillan paikasta niin paljon se Meitä on mietityttänyt, että haluttiin vielä ihan uusi näkökulma asiasta 🙂 .Ja tietysti käytiin läpi tulevaan seminaariesitykseen tulevia ”pointteja”.Torstaina Tero kävi työmaapäällikön kanssa Salossa EasyLed Oy:ssä tarkastamassa onko Led-valaisimista oikeasti talomme ainoiksi valoiksi. Ja kyllähän niistä on 🙂 . Tämä kuuluu taas niihin todella hyviin uutisiin projektissamme. Se kuinka tämä tulee vaikuttamaan jatkossa jää nähtäväksi mutta se on tiedossa, että tästä tulee jotain ”suurta”. Kun ilta jo hämärsi, paluumatkalla niin Me olimme ”täynnä valoa”, niin hyvät fiilikset tuli tapaamisesta.

Lauantaina käytiin kiertelemässä rautakauppoja, josko sieltä löytyisi ”budjetti-luokan” laattoja yms. Olemme jo pitkään etsineet kahden hanan allasta Master Bedroomin kylpyhuoneeseen ja ihan sattumalta yksi hyvältä näyttävä vaihtoehto tuli ”vastaan” paikkaa .

Sunnuntaina käytiin työmaapäällikön juttusilla seminaariesityksen sisällöstä. ”Jo” tässä vaiheessa alkoi käydä selväksi, että Mulle varattu aika ei tulisi riittämään kuin pintaraapaisuun projektin tärkeistä asioista.

MAINOS
MAINOS LOPPUU