Siirry pääsisältöön

Vinkit eri hintaluokkien hiihtovarusteisiin

Sisustus
Easy Shopping kokosi yhteen varusteita eri hintaluokista.
Edullinen
Karhu Crystal
Karhu Crystal, 139 €
Aktiivihiihtäjille suunniteltu puurunkoinen suksi, jossa on panostettu hyvään hiihdettävyyteen. Crystal on esivoideltu ja sopii vahvarakenteiselle hiihtäjälle – naisille on oma mallinsa. Crystalia löytyy niin perinteiseen kuin luisteluhiihtoonkin.
Elan Silver Magic
Elan Silver Magic, 379 €
Erityisesti aloittelevalle naishiihtäjälle suunniteltu hyväkäytöksinen alppihiihtosuksi perinteikkäältä slovenialaisvalmistajalta, johon luotti aikoinaan jo itse Ingemar Stenmark.
Josefssons-laskettelupuku
Josefssons-laskettelupuku, 74,90 € (takki) ja 44,90 € (housut)
Takin ruutukuosi tekee vaikutuksen Aspenissa siinä missä Påminnen ”alpeillakin”. Vetskari kulkee kahteen suuntaan ja housunpunteissa on näppärät lumilukot.
Halti Lynx
Halti Lynx, 139 €
Sunnuntaihiihtäjälle suunniteltu lämmin ja hengittävä murtsikkapuku, jonka microkangas pitää tuulen ja hylkii vettä. Trikoovuori siirtää kosteuden ulospäin hiihtäjästä.
Keskihintainen
Peltonen Accent
Peltonen Accent, 169 €
Naisten paino- ja voimaominaisuudet huomioonottava uutuussuksi, jonka suunnittelussa on panostettu keveyteen ja helppoon hiihdettävyyteen. Saatavana sekä luisteluhiihtoon että perinteiseen.
Elan The Revert
HauskatElan The Revert, 439 €
Jos tykkäät hauskanpidosta rinteessä ja mitä mielikuvituksellisemmat hiihtokikat ovat sinun lajisi, on Elanin temppusuksi oikea valinta – lumilystiä koko rahan edestä!
Raiski Tuuli
Raiski Tuuli, 149 €
Murtomaahiihtoon panostavan naisen toimiva valinta: etuosa blokkaa viimat ja takakappaleen joustava neulos mahdollistaa laajat liikeradat. Takissa ja housuissa heijastimet.
Columbia-lasketteluasu
Columbia, 209 € (takki) ja 99,90 € (housut)
Gore Tex -rotsi ja vettähylkivät housut pitävät laskettelijan kuivana loskaisellakin rinteellä. Design on siinä määrin katuuskottavaa, että näillä liikkuu sujuvasti myös after skissä.
Kallis
Karhu Volcan
Karhu Volcan, 389 €
Maailmanluokan kilpasukset edustavat suksiteknologian viimeisintä huippua. Suunnittelussa on painotettu helppoa hiihdettävyyttä – ja tietysti suorituskykyä. Esivoitelun ansiosta Volcanot ovat heti valmiit viivalle.
Zai Siegiu
JänninZai Siegiu, n. 1900 €
Pienen sveitsiläisen high end -valmistajan puiset alppihiihtosukset erittäin vaativalle laskijalle. Siegiut (suom. ”ylös ja alas”) on mainittu nopeiksi millä tahansa lumella, niin tampatussa rinteessä kuin puuterillakin.
Halti Medaru -hiihtoasu
Halti Medaru, 199 € (takki) ja 149 € (housut)
Tuulenpitävästä ja hengittävästä softsellistä valmistettu miesten huippuluokan murtomaahiihtoasu, jonka leikkauksissa on kiinnitetty huomiota toiminnallisuuden maksimoimiseen. Alaselkää suojaavat pidennetyt takaosat.
Halti Poutiainen -lasketteluasu
Halti Poutiainen, 499 € (takki) ja 299 € (Quake-housut)
Pujotteluässän nimikkomalliston lippulaivassa on rutkalti toiminnallisia yksityiskohtia, kuten Reccolumivyörypaikannin. Materiaali on vedenpitävää Drymaxxkangasta ja sisältä löytyy DuPont-lämmöneriste.
Tutustu myös Easy Shoppingin 60 sekunnin shoppailuoppaaseen, joka vinkit kannattaa ottaa huomioon ennen hiihtovarusteiden ostoa >>