Siirry pääsisältöön

Vinkit eri hintaluokkien sykemittareihin

Sisustus
Jokaisesta hintaluokasta löytyy mainioita sykemittareita. Omista tarpeistasi riippuu kuinka paljon ja minkälaisia ominaisuuksia mittariisi haluat. Tässä muutamia esimerkkejä.
Edullinen
Pulse Sonic
HalvinPulse Sonic K982, 10 €
Sykemittari halvan askelmittarin hinnalla? Näköjään sekin on mahdollista eikä Hongkongin pulssikoneen tarvitse yhtään hävetä neljä kertaa kalliimpien perusmittarien rinnalla.
SOC Heart Rate Monitor PT1
SOC Heart Rate Monitor PT1, 39,90 €
Verrattain helppokäyttöisen laitteen toiminnot riittävät aktiivisellekin liikkujalle: sykemittauksen lisäksi laite hälyttää sykerajoilla ja kellopuolella tarjolla on mm. ajanottotoiminto.
Beurer PM20
Beurer PM20, 49 €
Perussykäristä on karsittu kaikki turha pois ja jäljelle on jäänyt selkeä näyttö sekä yksi ainoa funktionäppäin. Minimalismilla on haettu helppokäyttöisyyttä, jotta aloittelijakin rohkenisi vyöttäytyä sykemittariin.
tiq-askelmittari
tiq-askelmittari, 13,90 €
Turvasireenillä ja radiolla varustettu askelmittari näyttää myös kalorinkulutuksen ja kuljetun matkan. Ajanottotoiminto sisältyy huokeaan hintaan.
Keskihintainen
Suunto T1
Suunto T1, 99 €
Helppokäyttöinen perustason sykemittari kertoo olennaiset tiedot harjoituksesta ja mahdollistaa ajanoton 30 kierrosajalla. Laihduttajan ihannelaite on vesitiivis kolmeenkymppiin eli käyttökelpoinen peli myös uinnissa ja vesijuoksussa.
Beurer PM60
Upea designBeurer PM60, 129 €
Vaikuttavannäköinen pulssikone on designiltaan siinä määrin hovikelpoinen, että kerrankin sykemittari ranteessa kehtaa mennä kirkkaimpiinkin juhlasaleihin. Valmistaja lupaa EKG-tason sykkeenmittausta ja energiankulutus kerrotaan myös palaneina rasvagrammoina.
Polar F11
Polar F11, 155 €
Aktiiviliikkujan laatulaitteella oman kunnon määrittäminen käy viidessä minuutissa, jonka jälkeen mittari opastaa kuntoilutavoitteissa. Vakiona erittäin kattavat kelloja sykkeenmittaustoiminnot.
Latitude-askelmittari
Latitude-askelmittari, 39,90 €
Sporttiseksi rannekelloksi naamioitu askelmittari kertoo nopeuden, matkan ja kalorinkulutuksen – ja näyttää erittäin hyvältä!
Kallis
Polar AXN 500
Polar AXN 500, 360 €
Jos lenkkisi alkavat sieltä missä tie päättyy, on Polarin outdoor-seikkailijan sykemittari sinun instrumenttisi: kello- ja syketoimintojen lisäksi siinä on korkeusmittari, ilmapuntari ja kompassi. Soveltuu myös sukeltamiseen, sillä vesitiiviyttä riittää sataan metriin asti.
Polar RS800sd
HimojuoksijallePolar RS800sd, 480 €
Juoksutietokoneiden kuningas on tehty häkellyttävän monipuolisesta ohjelmistosta, helposta käytettävyydestä treenitilanteessa sekä vaivattomasta datankäsittelystä harjoituksen jälkeen tietokoneella. Tosijuoksijan paras kaveri!
Suunto X6HRM
Suunto X6HRM, 549 €
Useita optioita sisältävä sykemittari on vain yksi Suunnon lippulaivan toiminnoista, lisäksi laite sisältää korkeusmittarin (haluatko tietää vertikaalinopeutesi?), ilmapuntarin (merenpinnan ilmanpaine tänään?) ja kompassin (suuntiman lukituksella ja erannon korjauksella totta kai!).
Omron Walking Style II -askelmittari
Omron Walking Style II -askelmittari, 44,90 €
High tech –askelmittari kertoo paitsi askelten määrän myös kuljetun matkan ja siihen kulutetun energian. Kevyt ja pieni, vain 32 grammaa painava laite kulkee huomaamattomasti taskussa, laukussa tai vaikka kaulassa.
Tarkista ennen ostopäätöksen tekoa Easy Shoppingin 60 sekunnin shoppailuoppaan sykemittarivinkit >>