Vinyylilankku tuo vedenkestävän puukuosin lattioihin

Sisustus

Kun lattian pitäisi kestää kuraisia kenkiä ja vesiroiskeita, vedenkestävät vinyylilankut ovat hyvä valinta. Niillä kodikkaan puukuosin voi tuoda myös keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen, joissa lattiat kastuvat herkästi. Vinyylilankut kestävät ulkokenkien kulutusta kotona ja jopa julkitiloissa. Lankkujen kaikilla sivuilla on 360˚ Dreamclick -taittopontti, joten ne voi liittää yhteen mistä kohtaa tahansa. Tämä nopeuttaa asennusta ja mahdollistaa vaikkapa kalanruotokuvion sommittelun lattiaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pure Click -vinyylilankkumallisto sisältää yli tusinan kauniita tammikuoseja. Leveät 1-sauvaiset lankut antavat lattialle rauhallisen jämäkän ulkonäön. Värisävyissä on valinnanvaraa vaaleista harmaisiin ja ruskeista tummiin vaihtoehtoihin. Pinnan struktuuri korostaa puun syykuvioita, mikä tekee lattioista luonnollisen näköiset. Viisteet lankkujen sivuilla korostavat laudan muotoa. Syksyllä mallisto tulee laajenemaan vielä uusilla laattakuoseilla.

– Vinyylilattiat ja vinyylilankut ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä, niitä myydään paljon. Materiaalina vinyylilattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalalle. Se on helppohoitoinen ja kestää kovaakin kulutusta. Pure Click -lattioiden etuna on niiden hiljaisuus. Tukeva rakenne vaimentaa askelääntä 9 desibelin verran, mikä on puolet enemmän kuin tavallisella vinyylilankulla, kertoo Värisilmän valikoimapäällikkö Kyösti Raidén.

Kerrostenväliseen askeläänen eristykseen voi käyttää lisäksi Tuplex-alusmateriaalia, jonka askeläänen parannusarvo on 20 desibeliä.

Yhtenäisen ilmeen viimeistelevät lattioihin sävytetyt jalkalistat. Saatavana on lisäksi 3/1 monitoimilistoja, joilla voi toteuttaa erilaisten alusmateriaalien liitoskohtiin tulevia eritasoratkaisuja. Monitoimilista on liikuntasaumalista, joka asennetaan alaohjauskiskoon. Pure Click -lattiat valmistetaan Belgiassa.

pure_click_296L_columbian_oak_makuuhuone

Päätypontin voi kiinnittää pitkään sivuun

– Asennusta helpottaa uudenlainen 360˚ Dreamclick -taittopontti, jolla lattian voi asentaa suuntavapaasti mihin suuntaan tahansa. Kaikki pitkien sivujen ja päätyjen saumat voi liittää yhteen mistä kohtaa tahansa. Lankuista voi siksi halutessaan rakentaa erilaisia kuvioita lattiaan. Asennusta voi myös tehdä useampi asentaja yhtä aikaa, vaikka aloittaa keskeltä ja jatkaa molempiin suuntiin, vinkkaa Raidén.

Vinyylilankkujen kompakti koko 1326 x 204 x 5 millimetriä tekee lankkujen käsittelystä näppärää. Lukkoponttien saumojen vetolujuus on noin 500 kiloa/metri, mikä pitää lankut tiukasti kiinni toisissaan. Pure Click -lankut voi asentaa lattialämmityksen kanssa, jossa maksimipintalämpötila on 27 astetta. Niiden rakenne on tukevaa komposiittia, jota voi leikata mattoveitsellä. Materiaali on täysin pölytön leikattaessa. Pinnassa oleva PUR-pintakäsittely tekee lattiasta helpon puhdistaa, sillä pinnoitteen ansiosta lika ei tartu kiinni. Lattiaa ei tarvitse vahata, vaan vesipesu riittää.

Pure Click -vinyylilankut

  • Hinta 34,90 – 44,50 €/m²
  • Laudan mitat: 1326 x 204 x 5 mm
  • Käyttöluokka: 23/32 (Pure Click 40 -mallit) ja 23/33 (Pure Click 55 -mallit)
  • Reunat: mikroviiste kaikilla sivuilla
  • Pontti: 360˚ Dreamclick -taittopontti kaikilla sivuilla
  • Takuu kotikäytössä: 25 vuotta
  • Toimitusaika n. 2–3 päivää, jälleenmyynti Värisilmä-liikkeiden kautta

www.varisilma.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattia vinyyli vinyylilankku vinyylilattia Värisilmä


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: