MAINOS

Virvoitusjuomakapselit saapuivat Suomeen

Keittiö

Virvoitusjuomakapselit rantautuvat Suomeen. Kapseleilla on valmistettu kahvia Suomessa jo muutaman vuoden ajan, muta nyt siis myös virvoitusjuomia. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomi on maailman ykkösmaa kahvinjuonnissa, mutta myös virvoitusjuomien valmistamisessa kotona, sillä jo 500 000 suomalaiskotitaloutta valmistaa virvoitusjuomansa itse. Nyt virvoitusjuomakapselit tekevät tuloaan suomalaisiin koteihin.

Kahvin valmistaminen kotona on kaikille tuttua, mutta virvoitusjuomien suhteen vanhat käsitykset istuvat osittain vielä tiukassa. SodaStreamin Suomen maajohtaja Thea Forstén vertaa virvoitusjuomia kahviin. – Ostaisitko valmista kahvia 1,5 litran pullossa kaupasta, kantaisit sen kotiin, kaataisit kahvia kuppiin ja lämmittäisit mikrossa? Sitten palauttaisit tyhjän pullon kauppaan. Valmiiden virvoitusjuomien ostaminen on yhtä tarpeetonta, Forstén sanoo.

SodaStream Caps -virvoitusjuomakapselit helpottavat virvoitusjuomien valmistamista kotona

Aiemmin hiilihapotuslaitteella hiilihapotettuun veteen on lisätty virvoitusjuomatiivistettä käsin annostellen. Uudet virvoitusjuomakapselit toimivat siten, että ne asetetaan hiilihapotuspullon päälle ja kun kapselia painetaan, virvoitusjuomatiiviste valuu tasaisesti pulloon kapselin pohjasta. Tällöin vältytään mahdolliselta kuohumiselta ja lopputuloksena on virvoitusjuomaa, jossa on aina sama annostelu. Yhdellä virvoitusjuomakapselilla syntyy litra valmista virvoitusjuomaa.

– Molemmat tavat valmistaa virvoitusjuomia kotona ovat hyviä, kapseleilla se on vain entistäkin helpompaa. Periaatteessa samalla reseptillä syntyvät myös kaupan virvoitusjuomat, sillä nekin koostuvat vedestä, hiilidioksidista ja mausta. Mittakaava on vain eri, Forstén toteaa.

Sodastream Caps virvoitusjuomakapseli

Sodastream Caps virvoitusjuomakapseli

 

Tuotetiedot:

SodaStream Caps -virvoitusjuomakapselit, svh 9,95 €
1 pakkaus sisältää 8 erimakuista virvoitusjuomakapselia
1 virvoitusjuomakapseli = 1 l valmista virvoitusjuomaa
Kapselit on valmistettu kierrätettävästä PETG:sta, ja ne lajitellaan käytön jälkeen energiajätteeseen.
Makulajitelmapakkauksia on useita.

Lisätietoja: www.sodastream.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

sodastream virvoitusjuoma virvoitusjuomakapseli