MAINOS

Vuoden huonekaluliike on valittu – katso mikä liike voitti

Sisustus

Kodinsisustus-, lahjatavara- ja huonekalualan yhteistoimintajärjestö Sisusta Kotia ry valitsi vuoden huonekaluliikkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sisusta Kotia ry on valinnut Vantaalla, Turussa, Joensuussa, Helsingissä ja Tampereella toimivan Tempur Sleep Centerin vuoden huonekaluliikkeeksi.

Tempur Sleep Centerit on Suomessa erityinen brändimyymäläkonsepti. Tempur Sleep Center -myymälöiden valintaa tukivat mm. Tempurin brändin sekä tiettyyn brändiin ja tuotesegmenttiin erikoistuneen myymäläketjun erityisyys.

Tempurista on tullut myös Suomessa haluttu brändi sekä markkinajohtaja premium-tuotteiden segmentissä. Jälleenmyyntiverkostonsa lisäksi Tempur on avannut kolme omaa ja kaksi kauppiasvetoista erikoismyymälää, muodostaen yhteen brändiin keskittyvän makuuhuonesisustamisen myymäläketjun, mikä on harvinaista Suomessa huonekalualalla.

Vuoden huonekaluliike esitteli nukkumisergonomian käsitteen

”Tempurin erilaisuus ja erinomaisuus perustuu moneen asiaan. Tuote on uniikki, mutta sen lisäksi Tempurin markkinointiviestintä on ollut valtavirrasta poikkeavaa. Runsas markkinointiviestintä on hyödyttänyt koko huonekalualaa. Sisällöltään se on keskittynyt argumentteihin, hyötyihin, tutkimustuloksiin, teknologiaan ja referensseihin. Huomattavaa on ollut koko nukkumisergonomian käsitteen lanseeraus – vaikuttaminen kuluttajien tietoisuuteen patjan ja tyynyn merkityksestä unen laadulle ja terveydelle.”, kerrotaan järjestön tiedotteessa

Tempur Sleep Center Turku

Keväällä uudistunut Turun Sleep Center palvelee keskustassa Eerikinkadulla. Kuva: Tempur Sealy Suomi.

Vepsäläinen ja Metropoli Kaluste saivat kunniamaininnat

Muista suomalaisista huonekaluliikkeistä Vepsäläinen ja Metropoli Kaluste saivat kunniamaininnat.

Pitkän linjan premium-kalustamisen ykkönen Vepsäläinen on ollut tinkimätön linjassaan, ja Vepsäläisen konsepti on laadukas idealtaan, tuotteiltaan ja toteutukseltaan. Erityinen saavutus on ollut tuoda uusi kiinnostava Habitat-sisustuskonsepti Suomeen aivan Helsingin ydinkeskustaan.

Metropoli Kaluste taas on taloudellisesti vaikeina aikoina lyhyessä ajassa avannut kuusi uutta huonekaluliikettä, joista viisi sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja yksi Lempäälän Ideaparkissa. Metropoli Kaluste uskoo tulevaisuuteen. Kasvun se on rakentanut hyvien tuotteiden lisäksi palvelun ja merkillepantavan lehtimainonnan varaan.

Valinta julkistettiin perjantaina 11.9. Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

huonekaluliike huonekalut nukkumisergonomia tempur vuode