VVO:n verkkopalvelu osoitetessa www.vvo.fi

VVO:n perustehtävä on säilynyt ennallaan – luoda asiakkaille mahdollisuudet turvalliseen, hyvään ja pitkäaikaiseen vuokra-asumiseen. Yhtiöstä on kasvanut Suomen suurin vuokra-asuntoyritys, joka omistaa lähes 38 000 vuokra-asuntoa noin 50 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Koko maan vuokra-asuntokannasta se on lähes viisi prosenttia.

Vuosittain lähes tuhat vuokra-asuntoa

Neljän vuosikymmenen aikana VVO on rakennuttanut tai ostanut valmiina liki 40 000 vuokra-asuntoa, mikä on lähes tuhat asuntoa per vuosi. Valtion tukeman tuotannon lisäksi yhtiö on rakennuttanut myös vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja.

VVO tavoittelee visiossaan maan merkittävimmän ja asiakkaiden parhaaksi arvostaman toimijan asemaa. Toimitusjohtaja Olli Salakka kertoo, että yhtiö pyrkii vastaamaan kohtuuhintaista asumista hakevien asiakkaiden asumistarpeisiin ja asumismieltymyksiin.  ”Tavoitteemme on käynnistää juhlavuonna yli tuhannen vuokra-asunnon tuotanto. Vastaavat huippuluvut saavutimme kymmenen vuotta sitten”, sanoo Olli Salakka.

Salakan mukaan VVO kehittää vuokra-asumista määrätietoisesti myös tulevina vuosina. ”Toimimme mahdollisimman lähellä asiakasta ja hoidamme itse asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä asuntoesittelyt ja -tarkastukset. Uskomme, että asiakkuuksiin satsaaminen pitkällä aikavälillä lisää asiakastyytyväisyyttä ja yhtiön kannattavuutta. Se on vvolainen tapa toimia.”