WhatsApp-sovelluksella lähetät viestejä ilman tekstiviestikuluja

Sisustus
WhatsApp Messenger on mobiilisovellus, jonka avulla voit vaihtaa viestejä ystäviesi kanssa ilman tekstiviestikustannuksia. Lähetä kuvia, videoita ja ääniviestejä niin paljon kuin haluat, tai kerro missä milloinkin olet ja mitä teet.

WhatsApp on helppokäyttöinen ja reaaliaikainen viestipalvelu, jonka avulla eri valmistajien puhelimet voivat olla yhteydessä toisiinsa.

Viestien lähettämisen lisäksi WhatsApp-käyttäjät voivat luoda ryhmiä ja lähettää toisilleen rajattoman määrän kuvia, videota ja ääntä.


Viestittele yhdelle kaverille tai ryhmälle.     Lähetä kartta pitseriaan.

  • Ryhmäkeskustelut
    – luo ystäviesi kesken ryhmiä ja viestitelkää kaikki yhdessä
  • Lähetä kuvia ja videoita
  • Jaa sijaintisi
    – kerro kaveripiirillesi, missä milloinkin olet
  • Sovellus toimii puhelinnumeron perusteella, joten se on käytössä ilman erillistä kirjautumista ja salasanoja


Perusta ryhmiä.                                 Kerro missä olet ja mitä sinulle kuuluu.
WhatsApp Messenger käyttää samaa mobiililaitteesi datasiirtosopimusta, joka muutoinkin on käytössäsi sähköpostin lähettämiseen ja web-selailuun. Siksi WhatsAppin käytöstä ei synny ylimääräisiä kustannuksia. Jos käyttäjällä ei ole kiinteän kuukausimaksun datapakettia, palvelun käytöstä syntyy datasiirtomaksuja. Palvelua voikin suositella vain datapaketin hankkineille käyttäjille.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Palvelu muodostaa oman WhatsApp-kontaktilistan puhelimesi yhteystietolistan puhelinnumeroiden perusteella. Joten jos et halua puhelinnumeroita käytettävän palvelun muodostamiseksi, WhatsApp ei ole sinua varten. Muita tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, nimiä jne. ei siirretä.

Sovelluksen hinta 0,99 $ / vuosi

Sovellus saatavilla: iPhone, Android, BlackBerry, Nokia S40, Nokia Symbian, Windows Phone

WhatsApp-latauspiste >
Lisää sovelluksia tulossa: www.suomela.fi/mobiilisovellukset

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Anna vinkki!
Tiedätkö hyvän ja hyödyllisen mobiilisovelluksen. Jaa suosikkisi tämän artikkelin kommenttikentässä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen lukijainfo@suomela.net