Yhdistä tapetti ja seinämaali sisustuksessasi hallitusti

Sisustus
Tapetti ja seinämaali sävy sävyyn. Uudesta sisustuskonseptista löytyy tarkkaan mietittyjä tapetin ja maalin yhdistelmiä sisustamisen helpottamiseksi.

Tikkurilan Duett on pohjoismaisten suunnittelijoiden luoma moderni, selkeä ja värikäs tapetti- ja maalimallisto. Tee itse -sisustajalle hyvät neuvot ovat usein kalliita; valmis konsepti auttaa välttämään pahimmat karikot värisävyjen yhdistämisessä. Myös suunnittelijat ja urakoitsijat voivat nyt auttaa asiakkaitaan tarjoamalla heille tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia valmiista konseptista.

Värisävyjen valinta on sisustajan suurimpia haasteita. Valmisvaihtojen avulla remontoija voi hallitummin ilmentää makuaan ja tyyliään.

Varmuutta valintaan – tapetti ja seinämaali sopivat kerrankin yhteen

Tapeteista on tarjolla kuusi kuosia, joista kustakin saa kolmea eri väriä eli yhteensä 18 mallia. Jokaiselle kuosille ja värille on valittu valmiiksi sävytetty, täyshimmeä sisäseinämaali.

Tapetti

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Venymätön non-woven -kuitutapetti on helppo asentaa. Tapettiliima levitetään seinään ja tapetti nostetaan seinälle, mikä helpottaa työtä huomattavasti.

Tapetti täyttää tiukat ympäristövaatimukset, ja sen kaikki painovärit ovat vesiohenteisia. Duett-tapetit eivät sisällä PVC:tä, raskasmetalleja tai muita ympäristölle haitallisia aineita. Värien valonkesto on yhtiön ilmoituksen mukaan erittäin hyvä.

Seinämaali

Tapetissa on samettinen, täyshimmeä mattapinta. Siksi laadukkaan tapetin ja maalin värisävyt sointuvat täydellisesti yhteen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Duett-sisäseinämaali on vesiohenteinen, täyshimmeä ja heijastamaton akrylaattimaali. Sen korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden takeena ovat pohjoismainen Joutsenmerkki ja Euroopan ympäristömerkki.

Duett tapetti ja seinämaali konsepti

Valmis konsepti auttaa välttämään pahimmat karikot värisävyjen yhdistämisessä.

 

Suomessa mallisto tulee kauppoihin asteittain vuoden 2015 aikana ja sitä uusitaan kahden vuoden välein.

Lisätietoja: www.tikkurila.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU