Yksi akku – monta laitetta

Yleinen
Päästötön, hiljainen ja erittäin helppokäyttöinen; siinä STIHLin akkukäyttöisiin työkaluihin liitettyjä etuja. Mallistosta löydät moottorisahat, ruohotrimmerit, pensasaitaleikkurit, puhaltimen sekä samoilla akuilla toimivat VIKING- ruohonleikkurit.

Nämä ja monet muut tehokkaat akkukäyttöiset puutarhalaitteet löydät STIHL-akkulaitteiden verkkosivuilta.

STIHL MSA 160 C – akkukäyttöinen moottorisaha

Helposti mukana kulkeva saha erityisesti meluherkille alueille, polttopuiden sahaukseen ja kaiken huippuna sahaukseen sisätiloissa. Varustettu erityisesti akkusahaa varten kehitetyllä teräketjulla paremman leikkuutuloksen saavuttamiseksi. Todella helppokäyttöinen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Viking MA 339 C – akkukäyttöinen ruohonleikkuri

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri pienemmille pihoille. Tehokas 36V STIHL akku on helppo irroittaa ja ladata aina tarvittaessa. Kestävä ja kevyt runko. Varustettu yksivartisella MONO -työntöaisalla. Kaksoiskuulalaakeroidut pyörät, keskitetty 5-portainen korkeudensäätö

STIHL HSA 65 akkupensasleikkuri

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vahva ja hiljainen akkupensasleikkuri. Teränopeus portaattomasti säädettävissä. Suuri hammasväli ja korkeat leikkuuhampaat jopa 22 mm paksujen oksien leikkaamiseen. Ihanteellinen kotipihan- ja puutarhanhoitoon.

STIHL BGA 85 – akkukäyttöinen lehtipuhallin

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tehokas ja innovatiivinen akkupuhallin kotikäyttöön, puutarhaan ja esim. varastoille. Helppokäyttöinen. Portaaton kierrosluvun säätö ja pehmustettu kahva.

STIHL akut ja laturit

Täysin yhteensopivat STIHL akut akkukäyttöisiin työkaluihin. Erittäin tehokkaat litium-ioni akut lataustason näytöllä (neljä LEDiä). Uudelleen ladattavissa AL 100 ja AL 300 latureilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU