Yksi kone taipuu moneksi

Talo

Monitoimikone on korvaamaton laite rakennus- ja remonttihommissa. Vaikka laite ei yksinään korvaa esimerkiksi pöytäsirkkeliä tai vasaraa, siitä tulee tekevän käteen helposti yksi tärkeimmistä työkaluista.

Omakotitaloissa riittää rakennus- ja saneeraustöitä. Tekemällä ja kokeilemalla oppii parhaiten saamaan aikaan hyvää jälkeä, ja mitä enemmän uskaltautuu tekemään, sitä enemmän huomaa koko ajan osaavansa ja oppivansa lisää. Näin innostus tekemiseen kasvaa, eikä pian mikään työ tunnu liian haastavalta.

Nikkarointipuuhissa onnistumista edesauttaa laadukkaat välineet, joista yksi tärkeimmistä on kunnollinen monitoimityökalu. Multimaster on rakennusalan ammattilaisille tuttu laite, mutta yhä useampi kotinikkari ja harrastelija on löytänyt monitoimityökalun soveltuvan mainiosti katkaisu-, hionta- ja sahaustöihinsä. 

Multimasterista on tullut yleisnimi monitoimityökalulle, eikä ihme, sillä tarvikkeita vaihtamalla löytyy tuhansia erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi sahaamiseen, leikkaamiseen, katkaisuun,  hiontaan, sauman aukaisuun, silikoninpoistoon, kaavintaan, kiillotukseen ja niin edelleen.

Multimaster-monitoimityökaluun saa liitettyä yli 180 erilaista terää kaikkiin mahdollisiin rakennustöihin. Lisäksi myynnissä on erilaisia tarvikesarjoja, jotka on koottu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi kylpyhuoneen laattasaumojen uusinta, lattian tai muiden materiaalien hionta sekä metallintyöstö.

– Kun tietää, mitä ryhtyy tekemään, Multimasterilla homma onnistuu, kertoo Janne Järventausta. Hän on FEIN-monityökalujen pääedustaja ja maahantuoja Ota-Tuote Oy:stä.

 

↑ Multimaster-monitoimityökaluun saa liitettyä yli 180 erilaista terää, joilla voi tehdä lähes kaikki remonttihommat omakotitalossa. 

Rakentajan ja remontoijan väsymätön apuri

Multimaster on täydellinen ammattityökalu, mutta sopii mainiosti kaikkien laatua ja kestävyyttä arvostavien kuluttajien ja harrastelijoidenkin käyttöön.

– Multimaster on tosiharrastajan kone.  Ensin voi aloittaa helpoista hommista, kuten hiomisesta. Kun itseluottamus ja taito kasvaa, voi hankkia lisää teriä ja tarvikkeita kaikkiin mahdollisiin hommiin, koneesta se ei jää kiinni, Järventausta kehuu.

Multimastereita on kolmea mallia: Multimaster 300 on mainio valinta ensimmäiseksi monitoimityökaluksi tai keveisiin hommiin. Multimaster 500 on perusmalli kaikille rakentajille ja remontoijille monipuoliseen käyttöön. Multimaster 700 on tehokkain monitoimityökalu tinkimättömään raskaaseen ammattikäyttöön.

Multimaster-terät kiinnittyvät koneisiin helposti ja nopeasti Starlock-lukituksella. Starlock on Feinin ja Boschin yhteistyön tuloksena syntynyt monitoimikoneiden kiinnitysstandardi, jonka terät sopivat myös muiden valmistajien koneisiin. Eli jos autotallin kätköissä sattuu olemaan
jonkin muun merkkinen laite, suurella todennäköisyydellä voi hyödyntää Multimasterin laajaa ja monipuolista terävalikoimaa.

↑ Multimaster-terät kiinnittyvät koneisiin kätevästi Starlock-lukituksella.

Verkko- tai akkukäyttöisenä

Monitoimityökaluja on saatavilla niin verkko- kuin akkukäyttöisinä. Molemmat tuottavat saman tehon, eli vastaava akkukäyttöinen tuottaa täysin saman työstövoiman kuin verkkokäyttöinen malli. 

Akkukäyttöinen alkaakin olla hiljalleen yleisempi kuin verkkokäyttöinen, sillä laitetta voi käyttää ulkona ja paikoissa, joihin verkkovirran saaminen on hankalaa. Akkukäyttöisessä johto ei rajoita työskentelyä.

Jos taas työ on pitkäkestoista ja sisätiloissa tapahtuvaa, verkkokäyttöisen koneen viiden metrin johto yleensä ulottuu riittävän pitkälle, eikä pistorasian tarvitse olla ihan vieressä.

↑ Yhä useampi valitsee akkukäyttöisen Multimasterin, jossa johto ei rajoita työskentelyä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akkukäyttöinen monitoimikone akkutyövälineet FEIN Fein Starlock Fein terät K-rauta monitoimityökalu Multimaster Ota-Tuote Ota-tuote Oy Ota-Tuote sähkötyökalu Paras monitoimikone Starlock Starlock-lukitus starlock-terä sähkötyökalu terät työvälineet

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.otatuote.fi/fi/tuotteet

Ota-Tuote Oy toimittaa laadukkaita sähkötyökaluja, hiomakoneita ja monenlaisia teriä lähinnä metalliteollisuuden ja korjausrakentajien käyttöön.

Toiminta-ajatuksenaan tarjota laadullisesti parhaat tuotteet asiakkaidensa työn tehostamiseen ja mahdollisten tuotanto-ongelmien ratkaisemiseen. Tärkeimmät tuotemerkit ovat Fein-sähkötyökalut, Grit-nauhahiomakoneet metallintyöstöön sekä Projahnin metalli- ja kiviporat. 

Lue lisää: Ota-Tuote Oy