Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

YLE Teeman ja Urheilukanavan kanavapaikat vaihtuvat 2. helmikuuta ja Nelosen uusi lifestyle-kanava Liv aloittaa ystävänpäivänä

Sisustus
YLE Teeman ja Urheilukanavan kanavapaikat vaihtuvat 2.2.2009. YLE Teeman uusi kanavapaikka on 7 ja Urheilukanavan kanavapaikka on 9. Kanavamuutos tehdään antenniverkossa sekä kaapeliverkossa.
Muutoksen yhteydessä kanavapaikalla 8 aloittaa toimintansa Nelonen Median uusi Liv-kanava, joka aloittaa lähetykset 14.2.2009. Antenniverkossa Livin lähetykset näkyvät arkisin klo 11.00-15.00, joten Livin ohjelmia voi katsoa maanantaista 16.2. lähtien.Kanavaryhmittely on muutoksen jälkeen selkeämpi, kun muun muassa kotimaista sisältöä tarjoavat kanavat saadaan lähemmäksi kanavalistan alkupäätä. YLE ottaa samalla käyttöön 5.1-monikanavaäänilähetykset YLE Teema- ja YLE TV2-kanavilla.

Lyhyt katkos mahdollinen tv-lähetyksissä 2. helmikuuta

Kanavapaikkamuutos tehdään 2. helmikuuta 2009 klo 10.00. Kanavapaikkamuutoksen tekninen työ tehdään 2.2. klo 9.30 ja 10.00 välisenä aikana, jolloin tv-lähetyksissä saattaa esiintyä lyhyitä katkoksia. Kaapeli-tv-verkon mahdollisista lähetyskatkoksista saa tietoa paikallisen kaapeli-tv-yhtiön asiakaspalvelusta.

Kanavahaku digivastaanotimissa

Kanavapaikkamuutoksen jälkeen tv-katsojan on tehtävä digivastaanottimissa kanavahaku uudelleen. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta.

Digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Lisäksi antennitalouksille on tarjolla puhelinneuvontapalvelua 2. ja 15. helmikuuta välisenä aikana. Kaapeli-tv-taloudet saavat neuvoja oman kaapeli-tv-operaattorin asiakaspalvelusta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Neuvontapalvelua 2.-15. helmikuuta DigiTV Infosta

Pulmatilanteissa tv-katsoja voi kysyä neuvoa DigiTV Info -puhelinpalvelusta, jonka tv-toimijat ja Digita ovat järjestäneet kahdeksi viikoksi eli 2.-15.2.2009 antennitalouksille.

Palvelu toimii 2. helmikuuta klo 10.00 lähtien klo 22.00 saakka. Muina päivinä 15. helmikuuta saakka palvelu on avoinna klo 12.00-22.00, myös viikonloppuna. Palvelunumero on 020 411 7666. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU