MAINOS

Ympäristöystävällinen lattiaöljy

Talo

Uusi Bloom-lattiaöljy on ekologinen, nopeasti kuivuva, hajuton ja helposti levittyvä pintakäsittelyaine uusille tai vanhoille puulattioille, huonekaluille sekä lasten leluille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Öljy ravitsee puuta ja antaa hyvän suojan vettä, naarmuja, kolhuja ja tahroja vastaan. Lattiaöljyn avulla puun luonnollista kauneutta saa korostettua sekä se antaa kosteutta ja kulutusta kestävän pinnan.

Ennen käyttöä öljyä kannattaa kokeilla huomaamattomaan kohtaan. Lattia ja huonekalut tulee aina puhdistaa liasta ja pölystä ennen käyttöä, jonka jälkeen vasta leviteään öljyä. Pintamateriaalista riippuen käytettävän tuotteen pinta tulee myös hioa.

Kun tuotteen pintaan on levitetty öljyä, tulee ensimmäisen kolmen viikon aikana välttää kosteusrasitusta. Vesitippatestin avulla pystyy saamaan selville onko öljyä riittävästi suojaamassa pintaa: tiputa puulle muutamia vesitippoja. Jos ne jäävät pinnalle, puu on suojattu kosteudelta. Jos ei, tarvitaan yksi kerros öljyä lisää.

Lattiaöljy soveltuu sekä kotimaisille että eksoottisille puulajeille. Värejä voi sekoittaa keskenään ja lopputulos on erilainen erityyppisillä puulaaduilla. Parhaat käyttöolosuhteet on 12–25 asteen lämpötilassa. Hinta 70-80 € / 2,5 l. Myynnissä mm. K-rauta, Rautia, Bauhaus ja Kodin Terra.

Lisätietoja Hanart Oy, www.bloom.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.