MAINOS

Ympärivuotinen kylpytynnyri –asiantuntijan vinkit talviseen paljuiluun

MökkiPiha

Nykyaikaista kylpytynnyriä voi käyttää ympäri vuoden, myös talven kovimmilla pakkasilla. Laadukkaat materiaalit ja ohjeidenmukainen käyttö takaavat, että palju kestää talvikäyttöä sekä tyhjänä talvehtimista.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

– Pakkasrajaa paljun käytölle ei ole, joten oman fiiliksen mukaan voi kylpytynnyriä käyttää talvella. Paljuilu on erittäin rentouttavaa tähtitaivaan alla kirpakassa pakkasessa. Kylpytynnyri säilyy ulkosalla säästä riippumatta, sanoo Kiramin myyntiassistentti Antti Eskola.

Talvella lämmittämiseen kannattaa varata hieman enemmän aikaa. Tärkeää on muistaa myös laittaa kansi päälle, jotta lämpö ei karkaa.

– Lämpöolosuhteista riippuen lämmitysaikaa voi varata noin puolesta tunnista tuntiin enemmän kuin kesällä. Lämmitysaikaan vaikuttaa eniten veden alkulämpötila, sillä lämmitys kestää kauemmin, jos vesi otetaan esimerkiksi avannosta, Eskola korostaa.

Käytön jälkeen palju kannattaa heti tyhjentää, etteivät pakkaselle arat osat, kuten kamiina ja tyhjennysputki, jäädy rikki.

– On kuitenkin huolehdittava ennen tyhjennystä, ettei kamiinaan jää kytemään edes hiillosta, sillä paljun ollessa tyhjä on hiilloskin riittävän kuuma vaurioittamaan kamiinan sisäosaa.

Paljun voi asentaa myös talvella

Paljuja hankitaan eniten keväällä ja kesällä samaan aikaan, kun tehdään muitakin pihatöitä. Mutta myös joulusta sekä alkukeväästä on tullut paljusesonkeja.

– Mitään estettä kylpytynnyrin asentamiselle talvellakaan ei ole. Tilapäisen sijoituksen voi tehdä tasaiselle ja kantavalle paikalle. Kevään tullen voi tehdä lopulliset ratkaisut asennuksen kanssa, kun valmistelee tukevan murskepedin, laatoituksen tai pation, Eskola kertoo.

Kirami on kasvanut koko Euroopan suurimmaksi paljuvalmistajaksi 16 toimintavuotensa aikana. Yrityksen tehtaalla Sastamalassa kootaan yli 5 000 paljua vuodessa. Kolmannes paljuista menee vientiin. Tärkeitä vientimaita ovat Hollanti, Ruotsi ja Itävalta.

Antti Eskolan vinkit talvipaljuiluun

  • Sijoita palju sopivalle etäisyydelle sisätiloista, jotta matka ei pakkasellakaan ole liian pitkä.
  • Varaa veden lämmittämiseen talvella hiukan enemmän aikaa. Suojaa allas lämmityksen aikana kannella, ettei lämpö haihdu.
  • Tyhjennä palju käytön jälkeen heti, kun tulipesästä on hiillos sammunut. Pese allas, tyhjennä tulipesä tuhkasta ja suojaa palju kannella.
  • Kylpiessä kannattaa käyttää kylpyhattua tai pipoa, ettei kehon lämpö haihdu pään kautta.

Lisätietoja:

Kirami Oy

www.kirami.fi  |  www.outstanding360.fi

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kylpytynnyri kylpytynnyrit palju paljut


Lisää samasta aiheesta