Ystävänpäiväkortti ilahduttaa: lähetä ilmaiset kortit ystävillesi!

Yleinen
Ilmaiset ystävänpäiväkortit: valitse ja lähetä ystävänpäiväkortti ystävälle!
Ystävänpäiväkorttien lähettäminen tuli Suomessa tutuksi jo 1980-luvulla, jolloin ystävänpäivän vietto sai alkunsa.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
12.4.2024

Ystävänpäiväkortti kuuluvat ystävänpäivän viettoon! Ystävänpäivänä 14. helmikuuta Suomessa korostetaan ystävyyttä ja rakkautta erilaisten juhlien ja eleiden kautta.

Jenkkiläistyylinen, rakastavaisten Valentine’s Day ei ole sellaisenaan iskostunut Suomeen. Sen sijaan vuonna 1987 ystävänpäivä alkoi saada jalansijaa Suomessa, kun muun muassa Posti ja Suomen Punainen Risti kampanjoivat ystävänpäivän vieton puolesta.

Ystävänpäivää on vietetty Suomessa jo monen vuosikymmenen ajan

Ystävänpäivää alettiin virallisesti viettää Suomessa 1980-luvulla, vaikka sen juuret ulottuvatkin paljon kauemmaksi historiassa. Ystävänpäivä on 14.2. ja se on ollut virallisesti merkittynä kalenteriin vuodesta 1996 lähtien.

Ystävänpäiväkortti kuuluu juhlapäivän perinteisiin

Tyypillisiä ystävänpäivän juhlaperinteitä Suomessa ovat ystävänpäiväkorttien ja pienien lahjojen antaminen ystäville ja läheisille, romanttisten illallisten järjestäminen kumppanin kanssa, sekä ystävänpäiväkonsertteihin ja -tapahtumiin osallistuminen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisäksi monet ravintolat ja kahvilat tarjoavat erityisiä ystävänpäivän aterioita tai tarjouksia, ja kauppojen hyllyt täyttyvät erilaisista sydänaiheisista koristeista ja makeisista.

Ilmaiset ystävänpäiväkortit ystäville, sukulaisille ja työkavereille.

Ystävänpäiväkortti on suosittu vuodesta toiseen

Tiesitkö, että ystävänpäivä on joulun jälkeen toiseksi suosituin korttipäivä Suomessa? Ystävänpäiväkortilla voit ilahduttaa ystäviesi lisäksi puolisoasi, perheenjäseniäsi ja muita sukulaisiasi!

Tutustu Suomelan ilmaisiin ystävänpäiväkortteihin ja lähetä ystävillesi omat suosikkikorttisi!

Muista myös muut Suomelan ilmaiset sähköiset kortit!