MAINOS

Zeckit kauhutarinoita rakentamisesta – Palaneen talon korjaus vakuutusfirman piikkiin

Talo

Pelkkä pintaremontointi ei riitä, kun talo on palanut. Lue ja ota opiksesi, miten palaneen talon korjaus oli mennyt pieleen!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Olin ostamassa mummolle asuntoa. Kriteereinä asunnonhaussa: toimiva, ei portaita, sauna, suihku, lattialämmitys…ja lähellä palveluita. Onni osui kohdalle noin 600 esittelyn jälkeen. Uudelleen rakennettu, palanut, vakuutusyhtiön valvoma ja rakennustarkastama asunto.

Tiskipöytä oli ei-vedenkestävää levyä, ja hana kääntyi pöytäpinnalle asti. Mummo ei siis voinut tiskata, tai pöytälevy kupli saumoistaan. Takan nupeista kuoriutui päälliskalvot, ja ruuvit olivat liian lyhyet. Suihku oli design yhdistelmä, joka vuotaa itsekseen. Oskarinoksa meni pesuhuoneen ovesta läpi jo muuttopäivänä. Lattialämmityksen säätimen nappulat tipahtivat lattialle. Kiukaan takana pitäisi olla vähintään 2 cm palamaton eristelevy, mutta kuumeneva metaliosuus oli kuitenkin suoraan seinää vasten. Pelkästään kylpyhuoneen valokytkinten johdonmukaisuus oli käsittämätön – ensin tuli valot saunaan, jonka käyttö on harvinaisempaa kuin pesutilan.

Suorastaan odotan mikä laukeaa seuraavaksi. Tämä ei ole pahin valvontavirhe. Lahjoitusrahoilla valmistettu kallis kunnanrakennus vaatii myös suuret korjaukset. Nykyään tehdään sutta, vaikka opiskelu on lisääntynyt, taidot ja ajattelu on hävinnyt. Pelottavaa.

Nimimerkillä (vakuutus) firmanpiikkiin

Kuva: sxc.hu

Tuliko valittua väärä tekijä remonttiin tai rakentamiseen? Zeckit-palvelu auttaa!

Zeckit-selvitykset löytyvät myöhemmin keväällä kaikista tärkeimmistä yritys- ja palveluhakemistoista. Hakemistot auttavat sinua kartoittamaan vaihtoehtojasi, kun etsit sopivaa palveluntarjoajaa – oli sitten kyseessä remontti, siivous, kampaaja tai jokin muu!

Kerro oma remonttitarinasi – uskomattomin tarina palkitaan

Onko sinulla kerrottavana tarina epäonnistuneesta remontista? Keräämme niitä yhdessä Zeckit-palvelun kanssa ja julkaisemme tulevissa uutiskirjeissä niistä uskomattomimmat, oikeita nimiä mainitsematta.

Kerro tarinasi täällä >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.