TUOTEUUTUUS

Bennington ponttooniveneet myös Suomen markkinoille!

Mökki
USA:ssa markkinoiden johtava ponttoonivenemerkki lanseerataan Helsingin venemessuilla 10.-19.2.2023.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
8.3.2023

Ensimmäiset USA valmisteiset Bennington-veneet toimitettiin tehtaalta vuonna 1997 ja nyt tehdas toimittaa yli 13 000 venettä vuodessa asiakkaille, jotka ovat saaneet täysin uuden veneilyinnostuksen -ja kokemuksen. Bennington veneet ovat suosittuja saaristossa tai järvellä päiväretkille.  Niissä on tyylikäs muotoilu ja erittäin hyvät järvi- ja saaristomeriominaisuudet.

– Nyt odotamme innolla näiden veneiden toimittamista markkinoille täällä kotimaassa. Olen vakuuttunut, että ne muuttavat käsitystä siitä, miltä huviveneen pitäisi näyttää. Mukavuus, ajo-ominaisuudet ja sosiaalinen elämä veneessä ovat veneiden vahvoja piirteitä, sanoo Vesa Ylä-Outinen, kansallinen tuotevastaava.

Ensiluokkaista mukavuutta uusiin kokemuksiin ja elämyksiin laajalle kohderyhmälle. Bennington Boats tarjoaa täysin uuden mahdollisuuden sosiaalisiin ja vesiurheilullisiin kokemuksiin ystävien ja perheen kanssa. USA:ssa trendi on jo vahvasti ponttoniveneitä kohti. Bennington ovat premium-veneitä, joiden laatu on jokaisessa yksityiskohdassa tavallista korkeampi. Suuri lattiatila, runsaasti säilytystilaa ja korkea mukavuustaso.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Asiakkaat voivat myös rakentaa ja räätälöidä veneen itse yksilöllisten tarpeiden mukaan ennen tehtaan valmistusta. Veneitä on saatavana eri malleina ja eri hintaluokissa. Bennington-veneiden kapasiteetti on 11-18 henkilöä ja moottoritehoa on valittavissa 150:stä huikeaan 900 hevosvoimaan. Hintahaarukka on 100000-300000€ välillä. Bennington antaa veneilleen täyden 10 vuoden takuun.

Varustetaso ja moottorin teho vaihtelevat, ja myös kaksi Yamaha-perämoottoria voidaan asentaa. Kolmen pontoonirungon ansiosta veneet ovat erittäin vakaita ja turvallisia ajaa.  Veneet voivat saavuttaa 45 solmun nopeuden. Saatavilla on myös laaja valikoima korkealaatuisia lisävarusteita. Bennington perustaa nyt jälleenmyyjäverkoston Suomeen vuoden 2023 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Bennington, www.benningtonboats.fi

Benningtonin omistaa Polaris Inc., joka on muun muassa maailman suurin moottorikelkkojen ja mönkijöiden valmistaja ja markkinajohtaja. Polaris omistaa myös Indian moottoripyörämerkin, josta on tullut menestys myös pohjoismaisilla markkinoilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU