TUOTEUUTUUS

Husvarnalta uusi rajalangaton robottiruohonleikkuri

Piha
Husqvarnan rajalangaton robottiruohonleikkurivalikoima laajenee kahdella uudella mallilla. Keskikokoisille puutarhoille suunnitellut Automower® 310E NERA sekä 410XE NERA ovat yhteensopivia EPOS™-satelliittinavigointijärjestelmän kanssa, jonka avulla voi helposti luoda omaan puutarhaan virtuaalisia rajoja älypuhelimella.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
23.2.2024

Maailman johtava robottiruohonleikkurien valmistaja Husqvarna lanseerasi vuonna 2023 uuden Automower® NERA -malliston. Uuden aikakauden robottiruohonleikkurit toimivat rajakaapeleilla tai langattomalla järjestelmällä. Nyt NERA-mallisto laajenee kahdella uudella mallilla, jotka on suunniteltu keskikokoisiin, jopa 1 000 m2 puutarhoihin.

Husqvarna Automower® 310E NERA ja 410XE NERA tukevat Husqvarnan luotettavaa EPOS™-satelliittinavigointijärjestelmää (Exact Positioning Operating System)*. Leikattavan nurmikon voi virtuaalisesti aluerajata 2-3 cm:n tarkkuudella EPOS™-järjestelmällä. Rajakaapelit eivät siten ole välttämättömiä. Virtuaaliset rajat asetetaan Automower® Connect -sovelluksessa. Sovelluksessa saa kätevästi luotua leikkurille erilaisia työalueita, sekä rajattua leikkuukieltoalueita. Leikkurin korkeutta voi myös säätää sähköisesti sovelluksen avulla. Robottiruohonleikkuria voi seurata mistä päin maailmaa tahansa ja se voidaan integroida osaksi älykotia.

Automower® Zone Control -toiminnon avulla voi helposti luoda erilaisia työskentelyalueita.

– Uusien mallien myötä tarjoamme tähän mennessä tasaisimman ja älykkäimmän nurmikonhoitokokemuksen puutarhanomistajille. NERA on suunniteltu, jotta käyttäjällä olisi älypuhelimen kautta puutarhan täysi hallinta, ja virtuaalisten rajojen avulla lisää joustavuutta. Se on suunniteltu täysin automatisoiduksi ja vaivattomaksi kokemukseksi, sanoo Husqvarnan tuoteasiantuntija Andreas Berggren.

Uusissa malleissa on myös Husqvarnan uusi mullistava EdgeCut-teknologia. Erillinen takalevy leikkaa äärimmäisen lähellä nurmikon reunoja, mikä vähentää tarvetta siistiä trimmerillä. Tämä säästää pihanomistajilta aikaa ja vaivaa, sekä varmistaa, että nurmikon reunat ovat aina täydellisesti leikatut.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Automower® 410XE NERA -mallissa on myös tutkatekniikkaan perustuva kohteen välttämistoiminto. Sen avulla leikkuri tunnistaa ja väistää yleiset nurmikolla olevat esineet, kuten lelut ja puutarhatyökalut. Näin leikkurille ei synny turhia käyttökatkoja.

Husqvarna Automower® 310E NERA keskikokoisten nurmialueiden leikkaamiseen.
EPOS™-lisäosasarja (yhteensopiva Automower® NERA -robottiruohonleikkurien kanssa)

Lisätietoja uutuusmalleista:

  • Aluekapasiteetti: 1 000 m2
  • Työalueen maksimikallistus: 30 %
  • Leikkuukorkeus: 20–55 mm
  • Reunaleikkuu: jopa 1 cm:n tarkkuudella
  • Zone Control: 410XE NERA (sisältyy) / 310E NERA (EPOS™-lisäosasarja)
  • Liitettävyys: Bluetooth ®/Cellular/Wi-Fi (410XE) ja Bluetooth®/Wi-Fi (310E)

Suositushinnat:

Automower® 410XE NERA noin 2 749 euroa
Automower® 310E NERA noin 2 250 euroa
EPOS™-lisäosasarja noin 1 550 euroa

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Uudet Automower® NERA -robottiruohonleikkurit ovat saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä maaliskuusta 2024 alkaen.

*Virtuaalirajaus vaatii EPOS™-lisäosasarjan. Lisäosasarja sisältää Husqvarna EPOS™-lisäosan ja -viiteaseman, jotka asennetaan korkealle esimerkiksi talon kattoon tai ulkoseinään. EPOS™-lisäosasarja myydään erikseen lisävarusteena.

MAINOS
MAINOS LOPPUU