Ryhdikäs ja kestävä vinyyliaita

Piha

Vinyyliaita ei kaipaa maalausta koskaan, ja sen huolloksi riittää pesu miedolla pesuaineella silloin tällöin. Vinyyliaita sopii tukevaksi piha-aidaksi ja myös näköesteeksi tai meluaidaksi.

Vinyyliaita näyttää puuaidalta, mutta on kestävä ja lähes huoltovapaa: sitä ei tarvitse maalata, eikä se ruostu tai lahoa.

Ainoa huoltotoimi on pesu miedolla pesuaineella tarpeen mukaan, ja aita pysyy siistinä vuodesta toiseen. Suomen kelitkin vinyyliaita kestää ilman ongelmia.

↑Vinyyliaita näyttää puuaidalta, mutta on lähes täysin huoltovapaa. Kevyt pesu silloin tällöin riittää pitämään aidan uudenveroisena.

Piha-aita mittojen mukaan

Piha-aita on kaunis rakennelma, joka rajaa pihan ja tuo siihen ryhtiä. Se nostaa kiinteistön arvoa ja tekee pihasta huolitellun näköisen.

Vinyylipiha-aitaelementtien leveys on 1,8 metriä ja korkeus 0,8, 1, 1,2 tai 1,5 metriä. Tolppien korkeus vaihtelee aidan korkeuden mukaan, ja leveydeksi voi valita 12,7 x 12,7 senttimetriä tai 10,2 x 10,2 senttimetriä. Tolppien päihin on saatavana kaksi erilaista hattumallia. 

Tolpat voidaan joko valaa betonin sisään, ankkuroida kiinnikkein valetun betonin tai muun tason päälle tai kiinnittää 60 senttiä syvään metallikiilaan, joka lyödään maahan.
Kaikkiin piha-aitamalleihin on saatavilla kävely- ja ajoportit.

Kävelyportin standardileveys on yksi metri ja ajoportin kolme metriä. Ajoportin enimmäisleveys on neljä metriä.

↑Vinyyliaita sopii myös tyylikkääksi näköesteeksi pihojen välille.

Aita näköesteeksi tai melusuojaksi

Näkösuoja-aidat asennetaan maahan betonivalulla, ja asennuksessa käytetään aina tukevaa 12,7 x 12,7 -senttimetristä tolppaa.

Melusuoja-aita sopii talojen pihapiiriin estämään liikenteen meluhaittoja. Aitaelementin mitat ilman tolppia ovat ristikkomallissa 180 x 221 senttimetriä ja ilman ristikkoa 180 x 213 senttimetriä.

Tolppana meluaidoissa käytetään jykevää 127 x 127 -senttistä mallia. Meluaitojen tolpat ovat aina valkoiset, mutta aitaelementtien väriksi voi valita joko valkoisen, teräksenharmaan tai vaalean beigen.

↑Tässä vinyyliaidassa on leveä, 15,2-senttimetrinen lauta, ja lautojen välissä 5 sentin rako. Aitaelementin korkeudeksi voi valita 1, 1,2 tai 1,4 metriä.

Vinyyliaita pihallesi, myös asennettuna

Glan Oy:llä on 40 vuoden kokemus vinyyliaidoista. Glan toimittaa vinyyliaidan asennettuna tai pelkästään materiaalitoimituksena.

Jos siis tarvitset pihallesi kestävän ja huoltovapaan aidan, ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro, millaisesta ja kuinka monen metrin aidasta haluaisit tarjouksen.

– Joitakin aitoja meillä on varastossa ja ne voidaan toimittaa heti. Joitakin malleja joudumme tilaamaan tehtaalta, jolloin toimitusaika on yleensä noin 3–4 viikkoa, kertoo Juhani Glan.

Jos aita tulee asennettuna, asiakas saa tietoonsa asennusajankohdan suunnilleen ja tarkan tiedon muutamaa päivää ennen aidan asennusta.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aita asennus Glan Glan Oy melueste melusuoja-aita näköeste näkösuoja-aita piha-aita vinyyliaita vinyylipiha-aitaelementti

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.glan.fi/

Asiantuntevaa palvelua – vinyyliverhous-
asennuskokemusta jo yli 40 vuoden ajalta
Kanadassa ja Suomessa!

Royal Europa vinyyliverhouspaneelien
ja vinyyliaitojen maahantuontia
vuodesta 1995 lähtien.

Lue lisää: Glan Oy