Huhtikuun LAPETEK-kuukausikilpailu – osallistu ja voita LAPETEK LUKA 6 -komposiittiallas sekä LINA-A-hana

Huhtikuussa kisataan ja visataan! Osallistu huhtikuun LAPETEK-kuukausikilpailuun ja voit voittaa LAPETEK-allaspaketin kotiisi, arvo 640 euroa.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
21.3.2024

Design From Finland – Suomessa suunniteltu tyylikäs ja ajaton allasmalli

LUKA-komposiittiallas on asiakkaiden toiveiden mukaisesti Suomessa suunniteltu ja Euroopassa valmistettu pelkistetty ja ajaton allasmalli sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen. Tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta, vastuullisesta ja käyttäjälähtoisestä suunnittelusta altaalle on myönnetty Design From Finland -merkki. Altaan reunamuotoilun selkeät linjat ja muotoilun kautta saavutettu ajaton ilme sopivat pohjoismaiseen makuun. Tilava ja syvä allas on muotoiltu siten, että sen jokainen kulma on helppo puhdistaa.

Tilava allaskoko ja ideaalinen mitoitus antavat mahdollisuuden siirtää allasta sivusuunnassa niin että sen asentaminen allaskaappiin on erityisen vaivatonta. Asennusta on lisäksi helpotettu ylivuodon sijoittamisella hanan oikealle puolen.

Altaan selkeälinjainen hanalippa on helppo pitää puhtaana ja siihen voidaan esiporattujen reikien ansiosta kiinnittää esimerkiksi kätevä pesuainepumppu.

Altaassa on vakiona tyylikäs musta roskasihti ja ylivuodon suojalevy, joka tekee kokonaisilmeestä täysin mustan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Keittiöhanat astianpesukoneliitännällä

Lapetek keittiöhanavalikoima pitää sisällään modernin linjakasta ja perinteistä muotokieltä edustavia hanoja kromi- ja musta-väreissä sekä osa mallistosta on valittavissa upeissa messinki, kupari, valkoinen, volcano harmaa tai soft valkoinen väreissä.

Kaikilla Lapetek-tuotemerkin hanoilla on suomalainen tyyppihyväksyntä sekä runkoon integroituna astianpesukoneliitäntä. Näyttävä hana on paitsi käyttöesine, myös koriste, joka täydentää keittiön sisustuksen ja toiminnallisuuden yhdessä tiskialtaan kanssa. Keittiöhana on hyvä valita huolella omaan sisustukseen ja tarpeisiin sopivaksi.

Palkintopakettiin kuuluvan ajattoman tyylikkään LINA-A hanan juoksuputki on suunnattu hieman yläviistoon, jolloin sen alla on kätevä täyttää ja huuhdella korkeampiakin astioita. Keittiön lisäksi hana-allaspaketti soveltuu hyvin myös käytettäväksi kodinhoitohuoneessa.

Osallistu kilpailuu ja voita LAPETEK LUKA 6 -komposiittiallas sekä LINA-A-hana, arvo 640 euroa

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Kuinka vanha suomalainen perheyritys Lapetek on?*
Valmistetaanko Blanco rst-altaat 100 % kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä?*
Kaikki Lapetek ja Blanco-altaat on merkitty Joutsenmerkki-tietokantaan*
Lapetek Plasma -liesituulettimia on saatavana*

Vinkkilinkki

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Kaikilla Lapetek-hanoilla on suomalainen tyyppihyväksyntä*
(vain mahdollista palkinnon toimittamista varten)
Uutiskirje*
Uutiskirje on ilmainen ja lähetetään kerran viikossa. Voit perua tilauksen koska tahansa.