MAINOS

Miksei aina voi olla (pizza)perjantai!? Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 348,80 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai - pizzaperjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 348,80 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muurikalla on jo vuosikymmenien ajan tehty työtä suomalaisen ulkoruoanlaiton puolesta. Muurikka kokoaa ihmiset yhteen, nauttimaan ruoanlaitosta. Muurikka luo jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa mieleenpainuvia hetkiä ja yhteisiä kokemuksia.

Muurikka Pannu on Suomessa legenda, siinä on monet makkarat ja letut valoisassa suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy myös laaja kattaus erilaisia välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Muurikka ja sillä tehtävä ruoka onkin vetänyt tuhannet suomalaiset luontevasti viihtymään yhdessä. Näitä rautaisia, kotimaisia perinteitä jatketaan nykyisinkin koko laajassa vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyssä tuoteperheessä.

Muurikalla tavoitteena ovat kestävä kehitys sekä toimivat, laadukkaat tuotteet, jotka luovat tunnelmaa ruoanlaittoon ulkona ja kestävät aikaa. Tuote-suunnittelssa yksi tärkeimmistä lähtökohdista on asiakkailta saatu palaute ja kehitysideat. Yhdessä asiakkaiden kanssa Muurikka kehittää tuotteistaan entistä parempia!

Muurikka-tuotteita on saatavana OPA&MUURIKKA -myymälöistä sekä opamuurikka.fi ja pisla.fi -verkkokaupoista sekä jälleenmyyjiltä

Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 348,80 euroa!

Aina on hyvä päivä grillata, etenkin kun käytössäsi on laadukkaat Muurikka-tuotteet! 

Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W on todellinen pihakeittiön monitoimigrilli. Perusgrilliin kuuluu grillausritilä ja kansi. Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta valmistat herkullisen grilliruoan ohella myös muurinpohjaletut ja pihvit, savustat kalat ja teet maistuvaa paellaruokaa tai paistat pizzat isommallekin porukalle… Puhdistusta helpottaa jämäkästä alumiinifoliosta valmistettu rasvapellin päälle laitettava suoja-astia. Sähkögrillin mukana tulee 1 kpl suoja-astioita. 

Muurikka Pizzakiven avulla valmistat ravintolatasoista, rapeaa pizzaa kotona. Sopii myös pakastepizzojen paistamiseen.

Muurikka Pizzalapio helpottaa pizzojen nostelua ja siirtelyä. Puinen kahva ja alumiininen lastaosa.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Teijo Virtanen (Turenki)