MAINOS | Team Nanoksi Oy

Nanopinnoite suojaa kosteudelta ja lialta

Kylpyhuone
Nanopinnoite lykkää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Nanopinnoitteen ansiosta tilasta tulee siistimmän näköinen ja sitä on mukavampi käyttää.
27.5.2024

Nanopinnoite muodostaa vettä, likaa ja rasvaa hylkivän pinnan, joka suojaa niin, ettei vesi jatkossa pääse rakenteisiin.

Nanopinnoite vähentää märkätilojen kosteutta rakenteissa jopa yli 80 prosenttia. Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloissa ja auttaa niitä kuivumaan huomattavasti nopeammin ehkäisten samalla homeen ja sienen kasvua.

Käytännössä nanopinnoitteen ideana on helpottaa puhtaanapitoa niin, ettei lika tartu pintaan.

– Nanoteknologian avulla siivous on pinnoittamisen jälkeen paljon helpompaa ja nopeampaa, kertoo nanopinnoituksia tekevän Nanoksin myyntipäällikkö Toni Jokinen.

Pinnoitteen jälkeen pintojen puhdistamiseen riittää lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina. Lopullinen nanopinnoite kestää pinnalla 10–15 vuotta, ja takuuaikakin on viisi vuotta.

Kylpyhuone ennen nanopinnoite käsittelyä
Kylpyhuone ennen…
Nanopinnoite käsittelyn jälkeen
…ja syväpuhdistuksen sekä nanopinnoituksen jälkeen.

Syväpuhdistus tehtävä ennen kuin laitetaan nanopinnoite

Kylpyhuoneen pinnat kärsivät vuosien mittaan veden ja lian imeytymisestä saumoihin. Se tekee pinnoista ajan mittaan epäsiistit. Kotikonstein kylpyhuoneita ei saa enää tässä vaiheessa puhdistettua.

Olemme kehittäneet tehokkaan puhdistusmenetelmän, jolla poistamme vuosien mittaan kertyneet epäpuhtaudet, Jokinen kertoo.

Pintojen syväpuhdistus tehdään aina, koska erityisesti vanhat pinnat tulee puhdistaa perusteellisesti ennen nanopinnoitusta.

Syväpuhdistus on tarkka ja monivaiheinen toimenpide. Sen avulla pinnat tulevat puhtaaksi ja nanopinnoite saa parhaan mahdollisen tarttumapinnan. 

Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti yksinkertaisempi.

Nanopinniote laitetaan, kun mies on puhdistanut laattojen saumat.
Ennen nanopinnoitusta kylpyhuoneen pinnat puhdistetaan todella tehokkaasti.

Nanopinnoite maksaa alle 10 % täysremontista

Monessa kohteessa nanopinnoitteella voidaan pidentää kylpyhuoneen käyttöikää useilla vuosilla. Samalla säästetään rahaa, kun ei tarvita isompaa remonttia. 

Nanopinnoitteen kustannus täysremonttiin verrattuna on kotitalousvähennyksen kanssa jopa alle viisi prosenttia.

– Nanopinnoitteen kustannus täysremonttiin verrattuna on alle kymmenen prosenttia ja kotitalousvähennyksen kanssa jopa alle viisi prosenttia, Jokinen kertoo.

Siinä missä täysremontissa koko kylpyhuone puretaan rakenteisiin asti, nanopinnoittamisessa päästään paljon vähemmällä.

Nanopinnoittamisessa

  • puhdistetaan kylpyhuone vanhoista pinttymistä
  • uusitaan silikonit
  • uusitaan tarvittaessa laattojen saumat
  • pinnat pinnoitetaan, mikä antaa niille vuosia kestävän suojan.
Nanopinnoite levitetään puhdistuksen jälkeen.
Nanopinnoituksen ansioista kylpyhuoneen rakenteisiin kertyy jopa 80 prosenttia vähemmän kostetutta.

Pitkä kokemus – paras lopputulos

Suomessa kylpyhuoneiden nanopinnoitekäsittelyihin erikoistunut Nanoksi Suomi on tehnyt käsittelyjä erilaisiin yksityisiin ja julkisiin tiloihin useiden vuosien ajan. Käyttökohteita ovat kosteiden tilojen ohella muun muassa keittiöt, julkisivut ja erilaiset metallipinnat.

Pitkä kokemus ja asiantuntijuus yhdessä ammattimaisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen puhdistukselle.

Kaikki nanopinnoituksessa käytetyt aineet ovat ympäristöystävällisiä.

Nanoksin koulutettujen asentajien suorittama puhdistus ei vahingoita saumoja tai pintoja ja kaikki käytetyt aineet ovat ympäristöystävällisiä.

Nanoksilla on Tampereella oma nanopinnoitteisiin keskittynyt tutkimusyksikkö, jossa kehitetään jatkuvasti pinnoitteita. Yritys kouluttaa omat asentajansa itse.

Haluatko kotiisi nanokäsittelyn?

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@nanoksi.com.