MAINOS | Sulzer

Pumppaamo mahdollistaa helpon viemäröinnin kellariin

Kylpyhuone
Laadukas pumppaamo mahdollistaa vessan tai suihkun rakentamisen viemärittömään kellariin. Sulzerin WC-jäteveden pumppaamot on tarkoitettu viemäri- ja jäteveden poistamiseen viemäritason alapuolisista tiloista.
22.3.2024

Kellaritiloihin voi rakentaa suihkun tai vessan, vaikka siellä ei olisi viemäröintiä ja kunnallistekniikka olisi sen verran korkealla, että vesi pitää pumpata ylöspäin. Pumppaamo pystyy työntämään veden oikeaan suuntaan.

Varsinaista viemäröintiä ei tarvita, koska Sulzerin WC-jäteveden pumppaamot on on tarkoitettu viemäri- ja jäteveden poistamiseen viemäritason alapuolisista tiloista. Pumppaamot on helppo asentaa. Niissä on kestävä rakenne, joka takaa toiminnan ilman huolia ja ongelmia.

Sulzer on maailman johtavia pumppuvalmistajia, joka kehittää jatkuvasti entistä tehokkaampia pumppausratkaisuja myös yksityisten tarpeisiin. Sen laajasta tuotevalikoimasta voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan pumpun lisävarusteineen ja luottaa, että teknologia on huippuluokkaa.

 

Sulzer-pumppaamo

Piranhamat 701 sopii uudisrakennuksiin ja peruskorjauskohteisiin.

Valitse oikea pumppaamo

Pumppaamo ABS Piranhamat 701 on tarkoitettu automaattiseen jäteveden pumppaamiseen padotuskorkeuden alapuolisilta alueilta ja sopii uudisrakennuksiin ja peruskorjauskohteisiin. Se poistaa jäteveden luotettavasti ja taloudellisesti pienikokoisten putkien kautta suurella paineella. 

ABS Piranhamat 1002 ja Sanimat 1002 sopivat parhaiten vaativimpiin ja isompiin kohteisiin esimerkiksi ravintoloihin tai julkisiin tiloihin.

ABS Piranhamat 100 ja 120 ovat kompakteja jäteveden pumppausyksiköitä, jotka kytketään suoralla liitännällä WC-pönttöön. Kytkentävalmiit yksiköt on varustettu kaasu- ja hajutiiviillä polyeteenisäiliöllä, ja ne voidaan liittää myös pesualtaaseen, suihkuun tai bideeseen.

ABS Sanisett 1 & 2 on synteettinen, yhden tai kahden pumpun laite, joka poistaa veden tehokkaasti viemärin padotuskorkeuden alapuolella sijaitsevista tiloista. Se on suunniteltu harmaa- ja jäteveden poistamiseen asennettavaksi joko lattiatason alapuolelle tai lattialle.

ABS Sanimax on harmaavesipumppaamo, joka sopii asennettavaksi lattiatasoon. Se pystyy käsittelemään enintään 30 millimetrin kokoista kiintoainetta harmaan veden pesualtaista, pesukoneista tai suihkuista, jotka ovat padotuskorkeuden alapuolella.

ABS Sanimat 1000 sopii wc-jäteveden poistamiseen padotuskorkeuden alapuolelta. Se on ihanteellinen yhden tai kahden ruokakunnan talouksissa uusissa ja saneerattavissa kohteissa. Pumppaamo ABS Sanimat 1002 sopii erinomaisesti veden poistamiseen asuinhuoneistoista tai liiketiloista.

ABS Nirolift on synteettinen pumppaamo ja tarkoitettu tehokkaaseen veden poistamiseen viemärin padotuskorkeuden alapuolelta. Nirolift-pumppaamo on suunniteltu asennettavaksi lattian alle puhdas- ja harmaavesien poistoon.

 

Sulzer

Piranhamat 701 sopii uudisrakennuksiin ja peruskorjauskohteisiin.