Pientalon herkkusuut – savulohitartar-leivät

Savulohitartar ja saaristolaisleipä on makuhermoja viettelevä yhdistelmä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
Savulohitartar-leivät
6 kpl
- 300 g savulohta
- 2 prk (n. 300 g) ranskankermaa
- nippu tilliä tai ruohosipulia
- mustapippuria ja suolaa
- (2 tl piparjuuritahnaa)
- kirjolohen mätiä
- 6 siivua saaristolaisleipää
- Kuutioi savulohisiivut. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, anna maustua jääkaapissa. Mausta piparjuurella ja mädillä.
- Kokoa tartar saaristolaisleipäsiivun päälle. Koristele mädillä ja tillillä tai ruohosipulilla.
Kuva: Maru Lemmetty
Lisää samasta aiheesta
Keittiö | 25.10.2015