Pientalon herkkusuut – savulohitartar-leivät

Keittiö

Savulohitartar ja saaristolaisleipä on makuhermoja viettelevä yhdistelmä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Savulohitartar-leivät

6 kpl

  • 300 g savulohta
  • 2 prk (n. 300 g) ranskankermaa
  • nippu tilliä tai ruohosipulia
  • mustapippuria ja suolaa
  • (2 tl piparjuuritahnaa)
  • kirjolohen mätiä
  • 6 siivua saaristolaisleipää
  1.  Kuutioi savulohisiivut. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, anna maustua jääkaapissa. Mausta piparjuurella ja mädillä.
  2. Kokoa tartar saaristolaisleipäsiivun päälle. Koristele mädillä ja tillillä tai ruohosipulilla.

Kuva: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alkuruoka Pientalon herkkusuut resepti

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: