Sonjan vihervinkki – lehtikaalisipsit

Piha

Terveellinen lehtikaali on varsinaista superruokaa! Herkulliset lehtikaalisipsit ovat kevyt trendiherkku ja yksi hyvä syy lisää kasvattaa helppoa lehtikaalia omassa puutarhassa.

Lehtikaalisipsit on herkullinen ja kevyt trendiherkku. Lehtikaali on helppo kasvattaa omassa puutarhassa.

1. Pese lehtikaali, kuivaa huolellisesti ja poista kova lehtiruoti. Revi kaali sopiviksi suupaloiksi. Sekoita kulhossa 1–2 rkl oliiviöljyä, 2 rkl sitruuna- mehua, ripaus suolaa ja paprikajauhetta, lisää lehtikaali ja kääntele palat öljyssä.

2. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 150-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Käännä sipsit puolessavälissä.

3. Laita sipsit tarjolle ja nauti! Voit kokeilla maustamista myös omilla lempimausteillasi, chili- tai sipulijauheella, soijalla ja raastetulla sitruunankuorella.

Teksti Sonja Lumme, kuvat Arne Nylander


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lehtikaalisipsit Sonjan vihervinkki

Lisää samasta aiheesta