Osallistu ja voita LAPETEK LUKA 6 -komposiittiallas sekä LINA-A-hana
Lehtikaalisipsit on herkullinen ja kevyt trendiherkku. Lehtikaali on helppo kasvattaa omassa puutarhassa.
1. Pese lehtikaali, kuivaa huolellisesti ja poista kova lehtiruoti. Revi kaali sopiviksi suupaloiksi. Sekoita kulhossa 1–2 rkl oliiviöljyä, 2 rkl sitruuna- mehua, ripaus suolaa ja paprikajauhetta, lisää lehtikaali ja kääntele palat öljyssä.
MAINOS2. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 150-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Käännä sipsit puolessavälissä.
3. Laita sipsit tarjolle ja nauti! Voit kokeilla maustamista myös omilla lempimausteillasi, chili- tai sipulijauheella, soijalla ja raastetulla sitruunankuorella.
Teksti Sonja Lumme, kuvat Arne Nylander
MAINOS