Vappupostikortit ilahduttavat – lähetä ilmainen postikortti!

Yleinen
Vappupostikortit vievät iloiset vapputervehdykset ystäville!
Vappupostikortit vievät iloiset vapputervehdykset ystäville ja sukulaisille! Lähetä ilmaiset vappukortit nopeasti ja helposti.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
26.4.2024

Vappu on perinteinen keväinen juhlapäivä, jota vietetään monissa maissa eri tavoin. Alun perin vappu juontaa juurensa kevään juhlistamisesta ja työväenliikkeen historiasta. Useissa maissa, erityisesti Suomessa, vappu on ollut pitkään työväen juhlapäivä, joka muistuttaa työläisten oikeuksista ja saavutuksista.

Vappu kokoaa myös ystävät ja sukulaiset juhlimaan toukokuun ja kevään alkua piknikkien ja juhlapöytien ääreen. Iloiset vapputerveiset voi helposti lähettää ystäväpiirille myös vappupostikorteilla.

Vapun juhlinnalla on pitkät perinteet

Vapun juhlinta alkoi 1800-luvun loppupuolella, kun työläiset vaativat parempia työoloja ja työajan lyhentämistä. Erityisesti vuonna 1886 Chicagossa järjestetyt mielenosoitukset työajan lyhentämiseksi johtivat myös yleiseen lakkoiluun. Tämä päivä, 1. toukokuuta, vakiintui myöhemmin kansainväliseksi työväen juhlapäiväksi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Nykyään vappua juhlitaan monin tavoin eri puolilla maailmaa. Suomessa se on erityisen merkittävä juhla, jota vietetään perinteiden, yhteisöllisyyden ja kevään saapumisen kunniaksi.

Vappuaattona kaupungit täyttyvät juhlijoista, jotka pukeutuvat hauskoihin asuihin ja nauttivat piknikeistä, simasta ja munkkirinkilöistä.

Vappupäivänä puolestaan järjestetään lukuisia erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, paraateja, puheita ja markkinoita.

Lähetä ilmaiset vappupostikortit!

Tutustu Suomelan ilmaisiin vappupostikortteihin ja lähetä ystävillesi omat suosikkikorttisi!

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Muista myös muut Suomelan ilmaiset sähköiset kortit!

MAINOS
MAINOS LOPPUU