Pientalon herkkusuut – herkkusuiden tartar-pihvi

Keittiö

Aloita äitienpäivän tai vappubrunssin kattaus klassisella tartar-pihvillä.

6 annosta

600 g naudan sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia

2 rkl Tabascoa

4 rkl Worcestershire-kastiketta

suolaa, mustapippuria

Lisäksi

n. 1 dl majoneesia

3 rkl Dijon-sinappia

2 sipulia

4 (säilyke)punajuurta

6 kananmunankeltuaista

pieniä kapriksia

pieniä suolakurkkuja

sormisuolaa

  1. Poista lihasta kalvot ja raasta liha raastimella tai pilko veitsellä pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja raastettu liha kulhossa. Muotoile pihvit käsin tai stanssin avulla.
  2. Sekoita majoneesi ja Dijon-sinappi kulhossa. Silppua sipulit ja pilko kypsät punajuuret. Aseta jokaisen tartar-pihvin päälle kananmunankeltuainen. Tarjoile lisukkeiden kanssa.

Kuva: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alkuruoka Pientalon herkkusuut tartar tartar-pihvi

Ei liitettyjä avainsanoja.


Lisää samasta aiheesta