MAINOS | Ego Power Plus

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri & pihan akkukoneet

Piha
Akkukäyttöinen ruohonleikkuri siistillä nurmikolla.
Akkukäyttöinen ruohonleikkuri ja muut akkuvoimalla toimivat pihakoneet auttavat pitämään nurmikon siistinä ja pensaat hyväkuntoisina – ilman kovaa meteliä ja pakokaasun katkua.
7.6.2024

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri on loistava apuri, kun nurmikko kasvaa kohisten. Se jättää jälkeensä upean samettisen ruohomaton.

Akkukäyttöinen trimmeri puolestaan siistii nurmikon ja istutusten reuna-alueet. Pensasleikkuri hoitaa pensaat sekä puiden oksiston kuntoon.

Omat akkukäyttöiset koneet on myös puiden sahaamiseen, lehtien puhaltamiseen ja jopa suuren nurmikon leikkaamiseen.

Tunnista pihasi haasteet ja valitse sopiva Ego Power+ -akkukone apuriksi!

Kaikki pihan työt onnistuvat miellyttävästi Ego Power+ -koneilla, jotka ovat hiljaisia, pakokaasuttomia ja keveitä käyttää hankalissakin paikoissa. Kaikissa Ego Power+ -laitteissa on viiden vuoden takuu ja keskenään yhteen sopivat akut.

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri ei pidä kovaa ääntä.
Ego Power+ -ruohonleikkuria on helppo käsitellä ja siirtää vankkojen pyörien laakereiden sekä kehittyneen sähkömoottorin ansioista.

Nurmikko siistiksi akkukäyttöinen ruohonleikkuri

Itsevetävä akkukäyttöinen ruohonleikkuri LM1900 ajaa nurmikon ja kerää näppärästi kevään roskat pois. Murskasarjaa hyödyntäen nurmelle jää vain hieno silppu, ja lopputuloksena on samettinen ruohikko.

LM1900-ruohonleikkuria on helppo käyttää ja vaihtaa uudelle käyttäjälle. Valittavana on joko 42, 47 ja 52 senttiä pitkä akkukäyttöinen ruohonleikkuri, eli sopivat koneet niin ahtaamille kuin isommillekin pihoille.

Raidoitussarjan ansiosta nurmikolle saa myös amerikkalaistyylisen viimeistelyn.

Akkukäyttöinen trimmeri, jonka siima ei jumita.
Tähän hiljaiseen trimmeriin voi tarvittaessa lisätä tehoa niin, että se huolittelee myös haastavammat kohteet.

Trimmerin siima, joka ei tuota ongelmia

Trimmerin siiman kanssa touhuaminen on monesti ongelmallista, mutta ST1400-trimmerissä se on tehty helpommaksi kuin koskaan.

Siima syötetään läpi Powerload-siimapäästä ja kelataan nappia painamalla sähköisesti.

ST1400-trimmerissä on teleskooppivarsi ja säädettävä kahva, joten se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Koneen pystyy taittamaan keskeltä, eli se kulkee näppärästi mukana vaikka mökille auton takakontissa.  

Koska trimmeri on kevyt – myös akun kanssa – ja sen tasapaino on hyvä, reunojen trimmaaminen ei vie voimia.

Mies käyttää pensasleikkuria ja siistii oksia.
HT2410E-pensasleikkuri pystyy leikkaamaan jopa 2,5 senttimetriä paksua oksaa.

Pensaiden leikkaus kevyesti – onnistuu!

Akkukoneen hyödyt kiteytyvät erinomaisesti pensasleikkurissa, sillä ylhäällä ja kasvojen lähellä pidettävä kone on merkittävästi mukavampi käyttää, jos se on hiljainen, tärinätön ja pakokaasuton.

Juuri tällainen on HT2410E pensasleikkuri, jonka pitkä terä (61 cm) helpottaa ylettämistä isompiin tai korkeampiin puskiin ja pensaisiin. Sama pensasleikkurimalli on saatavilla myös hieman lyhyemmällä terällä (51 cm).

Puiden pilkkomista tehokkaalla akkuvoimalla

Kevyt mutta tehokas CS1610E-moottorisaha sopii puiden karsimiseen ja pilkkomiseen. 20 m/s-teränopeus korkean väännön kanssa vetää vertoja polttomoottorisahoille, eikä työskentely tunnu näpertelyltä.

Näin sujuu ison nurmikon leikkaus

Onko pihallasi suuri nurmialue, jonka hoitamiseen perässä käveltävä akkukäyttöinen ruohonleikkuri ei ole järkevin vaihtoehto? Sinulle saattaa sopia paremmin päältä ajettava ruohonleikkuri ZT4200, joka leikkaa jopa yli hehtaarin nurmea yhdellä latauksella.

Kaikkien Ego-tuotteiden akut sopivat päältä ajettavaan ruohonleikkuriin, ja erikokoisia akkuja pystyy käyttämään yhdessä.

Ajettavaa ruohonleikkuria voi ohjata helposti ja turvallisesti sauvoilla, mutta myös ratti on saatavilla. Leikkurin säädettävällä istuimella jalkoja lepuuttaen on mukava hoitaa nurmikkoa, ja ajovalojen ansioista se onnistuu myös iltahämärissä.

Ego Power -lehtipuhallin pitää pihan siistinä.
Reppupuhallin käynnistyy helposti napin painalluksena ja auttaa pitämään pihan puhtaana lehdistä ja roskista.

Kuivuneet lehdet pois pihalta

LB6000E-reppupuhallin on täydellinen apuväline keväällä ja kesällä roskien putsaamiseen kivi- tai asfalttipinnoilta. Syksyllä sillä voi poistaa lehdet ja talvella lunta.

Laitteen puhallusteho (19,2 N) vetää vertoja polttomoottorikäyttöisille puhaltimille, mutta sitä käyttäessä myös naapurisopu säilyy – akkukäyttöinen puhallin on nimittäin erittäin hiljainen.

EA0800-reunaleikkuri viimeistelee nurmikon reunat täydellisen siisteiksi.

Miten saisin supersiistit nurmikon reunat?

EA0800-reunaleikkuri tekee nurmen reunan äärimmäisen näyttäväksi. Tämä Ego Power+ -multimoottorin lisäosa kannattaa ottaa käyttöön sen jälkeen, kun on leikannut nurmikon.

Samaan multimoottoriin on saatavissa myös muun muassa puomisaha, pensasleikkuri, lumilinko, siimapää, harjalaite ja kultivaattori.