Siirry pääsisältöön

Kuopion Asuntomessujen teemat

Sisustus
Asuntomessujen teemat vuonna 2010 ovat Hyvinvointia ja elämänlaatua - hyvä kaupunkikoti järven rannalla, Matalaenergiatalot - edullista asumista ympäristöä säästäen ja Oma piha - perheen paras puuhapaikka. Teemojen tehtävänä on ilmentää Kuopion asuntomessuja ja tukea messurakentamista kokonaisuutena.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
28.3.2023

Messualueen ranta kutsuu virkistymään.

Hyvinvointia ja elämänlaatua – hyvä kaupunkikoti järven rannalla

Kuopion asuntomessualueella toteutuu monien suomalaisten unelma; voidaan asua järven rannalla, luonnon ympäröimänä mutta kuitenkin lähellä kaupungin keskustaa ja kattavia palveluita. Alueen järviluonto ja monipuoliset aktiviteetit tarjoavat oivat puitteet harrastuksiin.

Matalaenergiatalot – edullista asumista ympäristöä säästäen

Kuopion asuntomessuille rakentuvista taloista suurin osa kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan. Messutalojen monipuoliset lämmönlähteet ja rakentamistavat on valittu energiatehokkuus huomioiden.

Oma piha – perheen paras puuhapaikka

Kuopion asuntomessualueella esitellään monipuolisia, asukkaidensa tarpeisiin räätälöityjä pihoja. Ajatuksena on, että omasta pihasta voidaan erilaisin piharakentamisen ratkaisuin luoda viihtyisä, asukkaiden hyvinvointia lisäävä alue. Omalla pihalla on mukava puuhailla ja virkistäytyä niin arkena kuin juhlan aikaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010

Lisätietoa: www.asuntomessut.fi.