MAINOS | Preeco Trading Oy

Kuntopyörä mahtuu vaikka yksiöön

Sisustus
Kuntopyörä on täydellinen treeniväline treenaajaan tai asunnon kokoon katsomatta. Kokoontaitettava kuntopyörä mahtuu vaikka siivouskaappiin.
20.10.2023

Kuntopyörä soveltuu treenivälineeksi erinomaisesti kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille, eikä kuntotasollakaan ole väliä. Kuntopyöräilyä voi harrastaa myös pienessä asunnossa asunnoissa, sillä kuntopyörä ei vie paljoa tilaa.

Kuntopyöräily on nivelystävällistä, joten varsinkin aloittelijoiden on helppo aloittaa harjoittelu kuntopyörällä.

Hyvän peruskunnon ylläpitäminen on kuntopyörällä helpompaa kuin uskoisikaan, ja se onnistuu myös kotona. Kun kuntoilet vain kaksi kolme kertaa viikossa, arjesta tulee helpompaa ja kivuttomampaa. Treenaaminen auttaa purkamaan myös esimerkiksi työstressiä.

Kuntopyörät saa edullisesti kotiin toimitettuna Gorilla Sportsin verkkokaupasta.

Kuntopyörä on pieneenkin kotiin sopiva kuntoiluväline.

Kokoon taittuva kuntopyörä mahtuu vaikka yksiöön

Useimmat ihmiset kokevat kuntopyörän suurena, raskaana ja kalliina investointina, joille pitäisi löytyä vähintään oma huone.

Näin ei kuitenkaan ole, sillä pienimmät mallit sekä kokoontaitettavat kuntopyörät on helppo sijoittaa vaikka vaatekaappiin tai sängyn alle treeniin jälkeen.

Esimerkiksi Gorilla Sportsin X3-kuntopyörä sisältää taatusti kaiken mitä aloittelija tarvitsee kokoon taittuvassa mallissa. Siinä on useita eri vastusvaihtoehtoja ja jopa selkänoja, jonka ansiosta treenaaminen on mukavampaa.

Kuntopyörä voi olla myös lattiamalli.
Christopeit Mini Bike on minikuntopyörä, jonka avulla voit polkea vaikka töitä tehdessäsi. Se mahtuu helposti työpöydän alle ja pienempäänkin kaappiin varastoon.

Korkeussäädettävä kuntopyörä ajotietokoneella

Assault bike -tyylisellä kuntopyörällä harjoitellaan jalkojen lisäksi yläkroppaa edestakaisin liikkuvien kahvojen ansiosta. Näin kotitreeni on entistä tehokkaampaa ja syketaso nousee korkeammalle.

Kuntopyörään kannattaa sijoittaa

Edellä mainitut mallit ovat äärimmäisen hyviä kuntoilun aloittamiseen, ja ne sopivat pieniin asuntoihin.

Jos kuitenkin haluat ehdotonta laatua ja sinulla on kuntopyörälle jo paikka valittuna asunnostasi, kannattaa kuntopyörään myös satsata hieman enemmän.

Spinningpyörä soveltuu erinomaisesti laatutietoiselle käyttäjälle ja ammattikäyttöön.

Ketjuveto ja kuulalaakerit tekevät tekevät spinningpyörästä erityisen hiljaisen, ja vastus on säädettävissä portaattomasti.

Gorilla Sportsin PROFI-kuntopyörä on laadukas ja varmasti pitkäikäinen kumppani treenaamiseen. Vakaa 8 kilon vauhtipyörä ja mittava harjoittelun seuranta tekevät pyöräilystä helppoa ja mukavaa.

Motivaatio kasvaa, kun alla on laadukas kuntopyörä

Kalliimmat kuntopyörät tarjoavat laadukkaammat osat, vakaamman pyörän sekä huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Laadukkaamman kuntopyörän hankkiminen saattaa myös motivoida treenaamaan useammin.

Esimerkiksi MAXXUS 90 Pro kuntopyörässä on 15 kilon tärinäsuojattu vauhtipyörä, sisäänrakennettu generaattori, lukuisia harjoitusohjelmia sekä USB-valmius. Tämä kuntosalilaatuinen kuntopyörä on sinulle, joka vaadit laitteilta parasta.

90 Pro -mallista on myös rekumbentti kuntopyörämalli, joka soveltuu erinomaisesti vanhemmille treenaajille ja kuntoutukseen.

Gorilla Sportsin kuntopyörä sopii kuntoiluun kaikille.

Preeco Trading / Gorilla Sports tarjoaa korkealaatuisia kuntosalivälineitä mahdollisimman edullisin hinnoin.

Lue myös