MAINOS | Acaos Oy

Lasikaide suojaa tuulelta

Piha
Lasikaide suojaa putoamiselta kalliomaisemassa.
Lasikaide tarjoaa terassilla olijoille tervetullutta suojaa säätä vastaan. ClickitUp-lasikaiteen voi nostaa ja laskea tarpeen mukaan. Sen korkeus on yläasennossa komeat 1,9 metriä.
20.3.2024

Lasikaide suojaa terassilla olijoita tuulelta ja tuiverrukselta. Se myös näyttää tyylikkäältä, eikä korkeanakaan estä näkymää terassin ulkopuolelle.

ClickitUp-lasikaide muuntuu sään ja tarpeiden mukaan. Sen kaksi vierekkäistä lasia mahdollistavat kaksi eri korkeutta: Kaiteen peruskorkeus on 1,1 metriä. Liikuteltava lasi on 80 senttiä korkea, ja kun se nostetaan ylös, lasikaide kohoaa 1,9 metrin korkeuteen. 

 ClickitUp-lasikaiteen ansiosta terassikauden voi aloittaa aikaisin keväällä ja jatkaa mukavasti pitkälle syksyyn asti.

ClickitUp lasikaide merenrantamökin terassilla.

ClickitUp-lasikaide kestää väsymättä tuulta ja suolaista meri-ilmaa.

Ylös ja alas tarpeen mukaan

ClickitUp-kaide nousee kaasujousen avulla. Lasin saa vapautettua painamalla, minkä jälkeen kaasujousi nostaa lasin ylös ja kaiteen täyteen korkeuteensa. Näin voi tehdä esimerkiksi tuulen yltyessä. Kelin rauhoituttua lasikaide on haluttaessa helppo laskea takaisin ala-asentoon.

– Messuilla esittelemme mallikappaleita aamusta iltaan painamalla niitä ylös ja alas herättääksemme asiakkaiden kiinnostuksen. Olemme laskeneet, että kyseistä mallikappaletta on pumpattu noin 50 000 kertaa, ja se toimii edelleen täydellisesti, kertoo Janne Kalliokoski Acaokselta, joka on ClickitUp-lasikaiteiden maahantuoja.

– Lasikaiteen tekniikkana on laadukas ja pitkäikäinen saksalainen kaasujousi, joka on vaihdettava osa, Kalliokoski lisää.

ClickitUp lasikaide talon pihassa

Lasikaide lisää parvekkeen tai terassin käyttömahdollisuuksia sekä nostaa viihtyvyyden ihan uudelle tasolle. Sen läpi voi ihailla maisemia ja seurata ympäristöä esteettä.

Laadukas lasikaide kestää kaikissa keleissä

ClickitUp-lasikaide on rakennettu tyylikkäistä lasi- ja alumiiniprofiileista sekä haponkestävästä teräksestä. Pelkistetyt selkeät linjat ja muodot kestävät aikaa.

Kaide on tehty myös kestämään vuodesta toiseen jatkuvaa käyttöä pohjoismaisissa sääoloissa. Alumiinipylväiden rungot ovat vahvistettuja. Alumiini on anodisoitu, minkä takia sen pintaa ei tarvitse huoltaa. Teräsosien haponkestävyys tarkoittaa, että ne sietävät myös rannikkoseutujen suolaisia oloja.

Kaiteessa on joko karkaistu (8 mm) tai karkaistu ja laminoitu (8,76 mm) turvalasi sen mukaan, mille korkeudelle se tulee. Lasin valmistaja valitaan tarkoin kriteerein, jotta lasi on aina kirkasta ja ehdottoman tasalaatuista.

ClickitUp-lasikaide ei tarvitse sen kummempaa kunnossapitoa tai huoltoa. Sitä voi tarpeen mukaan pestä miedolla pesuaineella, mutta muuta hoitoa ei tarvita. Kaikki lasikaiteen materiaalit, lasi, alumiini ja teräs – voidaan kierrättää.

Lasikaide merenrantamökin terassilla kukkaistutuksien äärellä.

Kaiteet toimitetaan paikalle valmiina elementteinä, ja siksi niiden asentaminen käy näppärästi.

ClickitUp lasikaide on

  • korkealaatuinen
  • kestävä ja pitkäikäinen
  • helppo asentaa ja käyttää
  • helppo pitää kunnossa: huolloksi riittää pesu tarpeen mukaan.
Lapset istuvat terassilla ja katsovat merelle.

ClickitUp-lasikaide on turvallinen ja helppohoitoinen.

Lasikaide terassille tai parvekkeelle

ClickitUp-lasikaiteista on valittavana kolmea eri mallia tarpeen mukaan: ClickitUp, CiU Fixed ja CiU Flex. Niitä on mahdollista yhdistellä: tuulen puolelle voidaan asentaa nouseva kaide ja suojaisalle puolelle tavallinen kaide. 

ClickitUp lasikaidemallit:

  • Nostettava tuulensuojakaide terasseille ja parvekkeille – ClickitUp.
  • Kiinteä lasikaide terasseille ja parvekkeille, korkeus 110 cm – CiU Fixed.
  • Päivitettävä kiinteä lasikaide, 110 cm – CiU Flex. Tähän kaiteeseen voi jälkikäteen hankkia nostettavan tuulensuojakaiteen lisäosan.

Jos olet epävarma, että tuletko tarvitsemaan tuulensuojaa, valitse Flex -kaide.

Terassin takaa näkyy tuijia.

ClickitUp-lasikaiteita on saatavilla mittatilauksena 300:st 2 000 millimetriin asti. Vakiomitat ovat 1 000, 1 100, 1 200, 1 300, 1 400, 1 500, 1 600, 1 700 ja 1 800 millimetriä.

Vaivaton nopea asennus

ClickitUp on ruotsalainen innovaatio, joten tuotteen materiaalit ja kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan valittuja ja suunniteltuja erityisesti Pohjoismaiden ilmastoon.

Kaiteet toimitetaan paikalle valmiina elementteinä, joiden ansioista asentaminen käy näppärästi. Toimitusaika on vakiotuotteilla noin kolme viikkoa ja mittatilaustuotteilla neljästä viiteen viikkoa.

Voit katsoa jälleenmyyjät tästä!