MAINOS | Bosch PowerTools

Robottiruohonleikkuri älykkäin toiminnoin

Piha
robottiruohonleikkuri
Älykäs robottiruohonleikkuri ajaa nurmikkoa siistein yhdensuuntaisin linjoin. Ruohonleikkaus sujuu nopeasti sekä täsmällisesti, ja lopputuloksena on kaunis tasainen nurmikko.
15.5.2023

Älykäs robottiruohonleikkuri tietää, missä on jo ollut ja mihin on seuraavaksi mentävä – se siis muistaa, mitkä alueet on jo leikattu ja mitkä ovat vielä leikkaamatta. Näin nurmikko pysyy vahvana, eikä umpimähkäinen ajelu pääse pilaamaan sitä. Myös leikkurin moottori säästyy turhalta työltä.

Indego on aidosti älykäs robottiruohonleikkuri, jonka leikkaa Logicut-navigointijärjestelmän ansioista nurmen tehokkaasti yhdensuuntaisin linjoin. Se valitsee eri leikkaussuunnan jokaiselle leikkauskerralle, minkä ansiosta nurmikkoon ei jää pysyviä raitoja.

Nurmialue ei välttämättä ole samanlainen joka paikassa tai kasva yhtä lailla joka kohdasta, ja siksi Indego osaa leikata pieniä erillisiä alueita esimerkiksi pihakalusteiden alta. Se ei liioin törmäile, koska tunnistaa esteet helposti ja kiertää ne jatkaen leikkaamista suunniteltua reittiä. Mikäli ruohonleikkurin nostaa ylös, sen terät pysähtyvät saman tien.

robottiruohonleikkuri

Indego-ruohonleikkureita voi käyttää etäohjauksella matkapuhelimen tai tabletin avulla helppokäyttöisen sovelluksella ja myös etänä. Sovellus muodostaa langattoman yhteyden ruohonleikkuriin napin painalluksella.

Säännöllinen ruohonleikkaus ilman erillistä huolehtimista

Robottiruohonleikkurin älykkyys tarkoittaa myös sitä, että se pystyy laatimaan optimaalisen leikkuuaikataulun nurmialueen koon ja muodon opittuaan, eikä nurmikko pääsee kasvamaan liian pitkäksi ja toisaalta pysyy siistinä päivästä toiseen.

Robottiruohonleikkuri työskentelee päivällä, jolloin ruoho on kuivaa eikä pihapiirissä liiku eläimiä. Yleensä pari kertaa viikossa on sopiva tahti nurmen kasvukaudella. Alle silppuava leikkuujärjestelmä jättää leikatun nurmikolle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. Kun akku täytyy ladata, Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa.

Älykäs robottiruohonleikkuri pystyy myös huolehtimaan kahdesta tai useammasta erillisestä nurmialueesta. Tämän ominaisuuden hyödyntämiseksi tarvitsee vain ostaa yksi lisätelakka ja siirtää leikkuria alueiden välillä. Sovellukseen on mahdollista tallentaa kolme nurmialuetta.

robottiruohonleikkuri

Ruohonleikkurin akun voi vaihtaa helposti itse, ja sama 18 voltin akku toimii kaikissa Boschin Power for all -järjestelmää käyttävissä kodin ja puutarhan laitteissa.

Aidosti älykäs robottiruohonleikuri: monen testin voittaja

Indego lukitaan ja avataan henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka syötetään suoraan laitteeseen tai lähetetään siihen puhelimesta. Näin esimerkiksi pienet lapset eivät pääse käynnistämään leikkuria vahingossa, ja PIN-koodi suojaa myös varkailta.

Uuden robottiruohonleikkurin, lataustelakan ja rajausjohdon asentaminen käy helposti, ja ohjeet voi katsoa asennusoppaasta tai asennusvideolta. 

Indego-robottiruohonleikkuri on voittanut useita kansainvälisiä kuluttajatestejä muun muassa Saksassa, Ranskassa, Belgiassa ja Isossa-Britanniassa ja Tanskassa.

Valitse robottiruohonleikkuri leikattavan alueen koon mukaan

Älykkäitä Indego-robottiruohonleikkurin malli kannattaa nurmikon koon mukaan.

Robottiruohonleikkuri enintään 300 m²:n nurmialueille: Indego XS 300

robottiruohonleikkuri

Robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä automaattisesti laatimansa optimaalisen aikataulun mukaisesti.

Robottiruohonleikkuri enintään 500 m²:n nurmialueille: Indego S 500

Robottiruohonleikkuri oppii tunnistamaan leikattavan alueen.

Robottiruohonleikkuri oppii tunnistamaan leikattavan alueen.

Robottiruohonleikkuri enintään 500 m²:n nurmialueille: Indego S+ 500

Nurmikosta jää jäljelle vain silppu, joka jää leikatulle alueelle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. 

Nurmikosta jää jäljelle vain silppu, joka jää leikatulle alueelle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi.

Leikkuri enintään 700 m²:n nurmialueille: Indego M 700

Indego robottiruohonleikkuri palaa automaattisesti lataustelakkaansa, kun akku täytyy ladata.

Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa, kun akku täytyy ladata.

Erittäin älykäs robottiruohonleikkuri enintään 700 m²:n nurmialueille: Indego M+ 700

robottiruohonleikkuri

Leikkaaminen alkaa reunoista, jolloin koko nurmikosta tulee varmasti huolitellun näköinen.

 

Lue lisää robottiruohonleikkureista.