MAINOS | FINNMIRROR Oy

Vaatekaappi mittatilauksena sopii millilleen

Sisustus
vaatekaappi mittatilaustyönä
Kun kaapit ja kaapistot tehdään mittojen mukaan laatumateriaaleista, ne pitävät kodin ja elämän järjestyksessä. Inaria-kaapistot tehdään aina mittatilauksena, mikä vähentää myös ympäristön kuormitusta.
8.9.2023

Siististä vaatekaapista on helppo ja miellyttävä valita vaatteet päälle. Kaapissa pitää olla riittävästi hyllyjä, tasoja ja ripustustilaa, jotta kaikelle on oma paikkansa – vaatteet pysyvät siistissä ojennuksessa ja oikeat asut löytyvät yhdellä silmäyksellä. 

Tyylikäs mittatilauksena tehty vaatekaappi sopii kodin sisustukseen ja rauhoittaa makuuhuoneen ilmeen. Jos joskus myyt kotisi, se on myös myyntivaltti. Myös esimeriksi eteisen kaapiston voi tilata mittatilaustyönä.

vaatekaappi mittatilauksena

Päivä alkaa vaatekaapista ja loppuu vaatekaappiin. Sillä välilläkin vaatekaapilla tulee käytyä monta kertaa. Parhaassa vaatekaapissa on riittävästi tilaa kaikelle tarpeelliselle ja moitteeton ulkonäkö. Ja mikä tärkeintä, se sopii tarkasti juuri oikeaan paikkaan.

Inaria on taatusti kotimainen

Finnmirror valmistaa Inaria-kaapit ja -kaapistot tarkasti huoneen mittoihin. Materiaalit ja varusteet voit itse valita sopimaan kotiisi ja omaa makuasi.

Mittatilauskalusteet näyttävät hyvältä ja sopivat tismalleen niille varattuun tilaan. Kodin jokainen neliö saadaan tehokkaaseen käyttöön, eikä hukkatilaa jää.

Inaria-kaapisto on kotimainen Avainlipputuote, ja Finnmirror on suomalainen perheyritys.

Liukuovet antavat kaapille ulkonäön

Liukuovien materiaali valitaan tarkoituksen mukaan: Lasiovista koriste-esineet ja kirjat näkyvät. Myös siistiin vaatekaappiin sopii lasiovi, jolloin asun voi valita jo ennen kaapin avaamista. Läpinäkymättömät ovat taas piilottavat vaatteet ja esineet – ja mahdolliset sotkut sopivasti katseilta piiloon ja pitävät huoneen rauhallisen näköisenä.

Esimerkiksi makuuhuoneen tai eteisen kaapistoihin voi myös valita peilipinnan. Inaria Mirox peililasi on uuden sukupolven ekologinen peli, jossa on erityisen terävä heijastavuus. Inaria käyttää maailman johtavan lasivalmistajan ensiluokkaista MNGE-peililasia, jossa ei ole raskasmetalleja, kuten lyijyä ja kuparia.

Liukuovien kehykseksi voit valita alumiinikehyksen, puujäljitelmän tai kehyksettöminä.

Inaria-kaappeihin voi asentaa Inaria WingLine -liukuovet taittomekanismilla. Ne avaavat kaapiston sisällön kerralla näkyviin, mikä tekee kaapin käytöstä entistä vaivattomampaa.

Taittomekanismi sopii suuriin ja näyttäviin kaappeihin, mutta yhtä hyvin pieniin kylpyhuoneen kaappeihin. Makuuhuoneessa tärkeä ominaisuus on myös, että Inaria WingLine -ovet avautuvat ja sulkeutuvat äänettömästi.

vaatekaappi mittatilauksena

Voit valita liukuovikaappisi materiaalin ja liukuoviin vaikka peililasin.

Suunnittele unelmiesi liukuovikaappi

Inarian suunnittelutyökalun avulla voi itse suunnitella liukuovikaapin, joka miellyttää silmääsi ja sopii kotiisi sekä tarpeisiisi. Työkalun käyttö sujuu helposti ja innostaa pohtimaan vaatekaapilta vaadittavia ominaisuuksia. Ota ensin mitat tilasta, ja voit aloittaa: Kokeile eri väriyhdistelmiä, materiaaleja ja varusteluja, kuten valoja. Mieti sopiva liukuoven määrä ja peilien tarve.

Voi tarkastella erilaisia vaihtoehtoja ja tallentaa kaapistasi kuvan tai lähettää tarjouspyynnön suunnitelmiesi pohjalta.

Saat apua myös Inaria Studiosta, jossa sinua neuvotaan liukuovikaapin asennuspaikan mittaamisessa, kaapin suunnittelussa ja asennuksessakin. Inaria Studiot palvelevat jo seitsemällä eri paikkakunnalla.

vaatekaappi mittatilauksena

Laadukas vaatekaappi selkeyttää arkea, koska vaatteita ei tarvitse kaivella kaapin perukoilta: kaiken saa siististi näkyville omille paikoilleen.

Kaappi kerrallaan – ekologista

Koska Inaria-liukuovikaapistot valmistetaan aina asiakkaan tilauksesta, niistä ei synny ympäristöä kuormittavaa ylituotantoa. Valmistuksessa Syntyvä jäte lajitellaan ja kierrätetään.

Kalustelevyn käyttö on optimaalista; ylijäänyt levy- ja puujäte poltetaan kaupungin kaukolämpökeskuksessa. Myös pahvi-, paperi- ja metallijäte päätyvät tehokkaaseen kierrätykseen. Tietokoneistettu tuotanto vähentää merkittävästi jätelasia, ja ylijäämäkin kierrätetään lasivillatehtaalle.

Peileissä ei ole raskasmetallia, kuten lyijyä ja kuparia. Myös pakkauksissa huomioidaan ekologisuus ja kierrätettävyys, ja kuljetukset ovat mahdollisimman ilmastoystävällisiä.