TUOTEUUTUUS

Neljä kotimaista keittiöbrändiä yhdistyy – Keittiömaailma on nyt Novart

Keittiö
Neljä tuttua ja rakastettua kotimaista keittiöbrändiä Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart yhdistyvät Novart-brändin alle. Uudessa brändissä yhdistyvät design, vastuullisuus ja asiantuntijuus. Novartin laadukkaat keittiöt valmistetaan Nastolassa.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
8.3.2023

Helmikuusta alkaen neljä tuttua keittiöbrändiä yhdistyvät yhden ja saman Novart-brändin alle. Novartilla on pitkät perinteet keittiöalalla Suomessa ja se on nimenä tunnettu erityisesti yritysasiakkaidensa, kuten rakennusalan yritysten, keskuudessa. Jatkossa myös kuluttajille tutummat Keittiömaailma, A la Carte ja Petra kulkevat yhteisen Novart-brändin alla.
Uudistuksen tavoitteena on luoda yksi vahva, tunteita herättävä ja markkinoilla selkeästi erottuva brändi sekä selkeyttää Novartin toimintaa. Tämän myötä parannetaan asiakaskokemusta kaikissa kohtaamispisteissä.

– Olemme pitkään toimineet markkinoilla neljällä asiakkaiden rakastamalla brändillä, jotka nyt tuomme yhteen. Brändiuudistuksen tavoitteena on ennen kaikkea parantaa asiakaskokemusta selkeyttämällä toimintaamme. Jatkossa asiakkaamme kohtaavat meidät kaikissa keittiöremontin ja -projektin vaiheissa saman brändin alla. Tehtaamme valmistaa Novart-keittiöitä, joita myydään Novart-myymälöissä ja joita ammattitaitoiset novartlaiset toteuttavat, sanoo Novartin myynti- ja markkinointijohtaja Anu Tola.

Novartilla on pitkät perinteet kotimaan keittiömarkkinoilla. Sen historia juontaa juurensa 1940-luvulle, jolloin ensimmäisten keittiöiden valmistus Nastolassa alkoi. Novartin tehdas sijaitsee samassa paikassa edelleen. Novart syntyi, kun vuonna 1989 useampi keittiökalusteyritys yhdistyi yhdeksi. Kuluttaja-asiakkaille se on tullut tunnetuksi erityisesti kauppiasvetoisen Keittiömaailma-ketjun kautta.

– Meillä on pitkät perinteet keittiöiden valmistamisessa ja nykyään toimitamme keittiöitä joka arkipäivä 100 suomalaiseen kotiin, Tola sanoo.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vastuulliset keittiöratkaisut kestävät arjessa

Novart muodostuu sanoista Nova (uusi) ja Art (taide).

– Novartissa asemamme designin ja vastuullisuuden edelläkävijänä yhdistyy sitoutuneiden ammattilaisten asiantuntijuuteen. Taitavat ammattilaisemme mahdollistavat tyylikkään, käytännöllisen ja aikaa kestävän keittiön kaikenlaisiin tarpeisiin ja arjen toimintoihin, Tola sanoo.

Novart-keittiöiden ytimessä on muotoilu, joka keskittyy yksityiskohtiin, materiaaleihin ja uusiin ratkaisuihin. Vastuullisuuteen panostetaan yksilöllisen suunnittelun lisäksi materiaalivalinnoissa ja kaikissa tuotannon vaiheissa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Me suunnittelemme keittiöitä elämää varten. Huomioimme vastuullisuuden niin keittiöiden valmistuksessa kuin vastuullisen elämän mahdollistamisessa keittiöissämme yksilöllisen suunnittelun kautta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että opastamme asiakkaitamme huoltamaan keittiötä oikeilla välineillä ja materiaaleilla ja näin pidentämään keittiön käyttöikää. Asiantuntijamme toteuttavat toiveita vastaavan keittiön aina suunnittelusta asennukseen huomioiden tarvekartoituksesta lähtien kalusteiden monikäyttöisyyden suhteessa asiakkaan elämäntilanteeseen ja -vaiheeseen, sanoo Tola.

Novart Oy, www.novart.fi

Novart-kalusteet valmistava Nobia Finland Oy on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja ja markkinajohtaja ammattimaisen rakentamisen kalustetoimituksissa. Nobia Finland Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU