Pieni kylpyhuone? Ei hätää, lue asiantuntijan vinkit!

Kylpyhuone
Ei ole kylpyhuoneen kokoon katsominen, sillä myös pienestä kylpyhuoneesta saa oikeilla ratkaisuilla toimivan ja tehokkaan. IDOlla näyttelyemäntänä toimivan Nina Lehtosen vinkeillä onnistut varmasti.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
29.11.2016

1. Kartoita tarpeesi.

Kuinka monta henkilöä kylpyhuonetta käyttää? Mitkä toiminnallisuudet ovat ehdottomia? Usein haasteita aiheuttaa kylpyhuoneessa säilytettävien tavaroiden määrä ja sitä kautta säilytyskalusteille asetetut vaatimukset. Mieti, mitä todella on järkevä säilyttää kylpyhuoneessa. Löytyisikö esimerkiksi lääkkeille järkevämpi säilytyspaikka? 

2. Valitse oikean kokoiset kalusteet.

Pieni on kaunista. Liian isot kalusteet tekevät tilasta ahtaan, joten suosi kapeita ja syvyyssuunnassa vähemmän tilaa vieviä kalusteita. Esimerkiksi IDO Glow -sarjasta löytyy pesuallaspaketteja, joissa kompakti pesuallas on yhdistetty kätevään alakaappiin. Myös peilikaappi toimii pienessä tilassa hyvin, koska se lisää osaltaan säilytystilaa. 

3. Kiinnitä huomiota wc-istuimeen.

Pieni kylpyhuone tarkoittaa vähemmän tilaa, myös puhtaanapidon näkökulmasta. Viemärin paikasta ja tilan koosta riippuen IDOlta löytyy useita wc-istuinvaihtoehtoja. Uudessa IDO Glow Rimfree 64 -wc-istuimessa ei ole mutkikkaita muotoja, vaan sen jalka on suoralinjainen ja helposti puhdistettava. Rimfreessä ei myöskään ole likaa keräävää huuhtelukaulusta. IDO Seven D 18 puolestaan on ns. lyhyt malli, eli se on 4 cm lyhyempi kuin perinteiset wc-mallit.

4. Säästä tilaa suihkuratkaisulla.

Suihkunurkka on pieneen tilaan monesti sopivin suihkuratkaisu. Mm. IDO Showerama 8-3 tekee joustavan tiivistelistan ansiosta suihkunurkasta hyvin vesitiiviin. Kaapin kätevä liukuovi säästää tilaa. 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

5. Sävytä harkiten.

Vaaleat sävyt tuovat tilan tuntua, joten ne ovat tummia sävyjä turvallisempi valinta pieneen tilaan. 

IDOn kylpyhuonenäyttely Helsingin Pohjois-Haagassa opastaa ja inspiroi niin pienissä kuin isommissakin kylpyhuonetta koskevissa asioissa. Näyttelyyn voi piipahtaa ilman ajanvarausta, mutta kylpyhuoneasiantuntijalta voi halutessa varata myös ajan sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. 

Vinkki!

Ota mukaasi kylpyhuoneen pohjapiirustus, jolloin asiantuntija osaa neuvoa juuri sinulle sopivat tuotteet. Jos kyseessä on taloyhtiön kylpyhuoneremontti, ota mukaasi myös lista valituista tuotteista, jolloin yhteensopivat tuotteet on helpompi valita. IDOn asiantuntija kertoo lähimmän jälleenmyyjän, jonka kautta voi tilata kaikkia IDOn tuotteita. Näyttelyssä on esillä lukuisia kalustettuja kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka kattavat koko IDOn laajan valikoiman. 

Lisätietoja:

IDO Kylpyhuone

www.ido.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

IDO on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Lähde: Mynewsdesk