Pientalon herkkusuut – katkaravut valkosipulimarinadissa

KeittiöPiha

Nyt grillataan! Pyörittele katkaravut valkosipulimarinadissa, anna maustua ja grillaa juuri ennen tarjoilua.

Katkaravut valkosipulimarinadissa

  • 8 valkosipulinkynttä
  • 0,25 nippua persiljaa
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 4 rkl makeaa chilikastiketta
  • 12 kuningaskatkarapua
  1.  Purista valkosipulin kynnet kulhoon. Silppua joukkoon persilja ja lisää loput ainekset. Pyörittele katkaravut marinadissa ja anna maustua .–1 tuntia.
  2. Grillaa raakoja kuningaskatkarapuja kovalla lämmöllä ensin n. 2 min/puoli ja sen jälkeen keskilämmöllä 3–4 min/puoli. Valmiiksi kypsille ravuille riittää lyhyempi paistoaika.
  3. Tarjoile ruohosipulin, limen ja aiolin eli valkosipulimajoneesin kanssa.

Vinkki! Jos käytät pakastettuja katkarapuja, ota ne hyvissä ajoin huoneenlämpöön sulamaan.

Kuva: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alkuruoka Pientalon herkkusuut

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: