Hienonna ruohosipuli. Notkista tuorejuusto kulhossa lusikalla. Sekoita joukkoon crème fraîche ja kylmäsavuporo-rouhe, mausta ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla.
Leikkaa leivistä reunat pois ja kostuta leivät joko sudilla tai dippaamalla maitoon. Asettele ensimmäinen kerros leipiä tarjoiluastialle pohjaksi. Levitä pohjalle puolet täytteestä ja asettele seuraava kerros kostutettuja leipiä täytteen päälle. Toista. Peitä kakku kelmulla ja anna maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.
Valmista kuorrute voileipäkakulle. Notkista tuorejuusto kulhossa, sekoita joukkoon crème fraîche ja sitruunamehu. Lisää vettä vähän kerrallaan niin, että saat kuorrutteesta riittävän notkeaa. Kuorruta kakku kauttaaltaan.
Koristele kylmäsavuporosiivuilla, kapriksilla, timjamilla tai herneenversoilla. Rouhi päälle mustapippuria.