Pientalon herkkusuut – Paistettu valkohomejuusto

Keittiö

Parhaissa pidoissa nautitaan pitkän kaavan mukaan. Lämmin valkohomejuusto kruunaa ruokahetken, josta et halua jäädä paitsi.

  • brie- tai camembert-juustokiekko
  • pähkinää (esim. cashew- ja saksanpähkinää)
  • hunajaa

Laita juustokiekko leivinpaperin päälle uunipellille.

Ripottele juustokiekon päälle pähkinöitä (esim. cashew- ja saksanpähkinää) ja valuta hunajaa.

Lämmitä juustoa 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.

Vinkki! Nauti valuva juusto keksien tai patongin sekä hedelmien ja viikunoiden kanssa.

Teksti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

brie camembert homejuusto illallinen Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut valkohomejuusto

Lisää samasta aiheesta

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: