Pientalotohtori vastaa – Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone
Joka-tarpeeseen_Svedbergs-Forma-kalustesarja
Pientalotohtori vastaa lukijoiden kysymyksiin. Kysy tohtorilta pientalojapiha.fi/pientalotohtori. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
24.2.2020

Kuva: Svedbergs. Kuva ei liity tapaukseen.

Pientalotohtori vastaa – Kylpyhuoneremontti

Pientalotohtori vastaa lukijoiden kysymyksiin. Kysy tohtorilta pientalojapiha.fi/pientalotohtori. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.

 

Teetin kylpyhuoneremontin. Uudelta laatoitukselta vesi valuu hitaasti viemäriin ja lattialle jää seisomaan laajahkoja vesilammikoita. Katsotaanko tällainen viaksi lattiassa, jos myyn asuntoni?

Olisiko aihetta neuvotella jonkinlaisesta korvauksesta? Jos tarvitaan ulkopuolisen asiantuntijan mielipidettä asiaan, keneltä voisin kysyä?

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kiitos vastauksestasi.

– Remontoija

 

Pientalotohtori vastaa

Hei!

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kyllähän tuo virheeltä kuulostaa, veden pitäisi mennä esteettä kaivoon, ja kaltevuusvaatimus on tänä päivänä 1:100 (1 cm metrin matkalla). Kuntotarkastuksissa tuollaisesta tulee kirjaus raporttiin, ja sen vuoksi asia tulee jatkossa eteen kohdetta myytäessä. Hyvä olisi siis käydä asia loppuun nyt. Suosittelen puolueettoman tavarantarkastajan käyttöä. Tarkastajia löytyy keskuskauppakamarin sivuilta www. keskuskauppakamari.fi

— Matti Kaijomaa, Raksystems Insinööritoimisto Oy

www.raksystems.fi

Onko sinulla kysyttävää talostasi?

Jos sinua mietityttää jokin asia talossasi ja haluaisit saada Pientalotohtorin mielipiteen, voit esittää kysymyksesi osoitteessa pientalojapiha.fi/pientalotohtori >

MAINOS
MAINOS LOPPUU